Er du til kvalitet og beliggenhed i særklasse? Så er dette lige lejligheden for dig!

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Østerbro 37A, 4. TH., 9000 Aalborg

Østerbro 37A, 4. TH., 9000 Aalborg
· Nyere lejlighed fra 2016 med eksklusive tilvalg
· Gulvvarme i hele lejligheden
· To gode altaner
· Tæt på ALT hvad byen har at byde på
· Stort walk in closet
· Lys og rummelig lejlighed
· Mulighed for tilkøb af p-plads i kælder
· Pulterrum medfølger, med plads til opbevaring

Lejligheden, som er beliggende på Østerbro er placeret midt blandt alt hvad byen har at byde på. Lige ved siden af har du både Meny og Rema1000, så det er nemt at handle dagens nødvendigheder.

Ikke langt herfra har du Østre anlæg, hvor du kan nyde en gåtur i rolige omgivelser eller havnen, som du også kan nyde fra lejligheden.
Med en gåtur på 5 min, står du i gågaden, hvor du finder alt inden for shopping, restauranter, cafeer m.m. Er du til kultur, så har du Musikkens hus og Nordkraft tæt ved.

Når du træder ind i denne skønne lejlighed fra 2016, oplever du med det samme, at det strømmer ind med lys fra de store vinduespartier, da entréen er åben. Ikke nok med lyset fra vinduespartierne, så er der som tilvalg i gangen opsat 8 spots. Desuden er her masser af skabsplads og ikke nok med det, så har du også adgang til et viktualierum fra entréen. Fra entréen går du direkte ind i det åbne køkken/alrum og stuen. Her er tidsløse klinker med gulvvarme. Køkkenet er af mærket JKE Design. Her får du både eksklusive hårde hvidevarer og Quooker. Igen er her spots, som lyser køkkenet flot op.
I køkken/alrummet kan man rigtig samle familien, her er god plads og selvom man står i køkkenet kan man sagtens konversere med sine gæster, da det er åbent og rummeligt.

Fra alrummet er den ene altan, denne er sydvendt. Her kan du nyde morgen- og middagssolen. I forlængelse af alrummet, er stuen. Her er igen god plads og man kan snakke sammen, om man befinder sig i køkken, alrum eller stue, da lejligheden er så åben.
Fra stuen er der adgang til en lukket altan, her kan du kigge ned på fjorden og nyde det nye kvarter på Østre havn.

Udover al dette, rummer lejligheden et master bedroom med adgang til et stort walk in closet. Fra dette værelse er der adgang til den sydvendte altan. Lejligheden har et værelse mere, med udkig til fjorden. Perfekt til kontor eller børneværelse.

Derudover har lejligheden et rummeligt og lyst badeværelse, med gulvvarme og igen spots.

Desuden er her mulighed for tilkøb af parkeringsplads i kælderen, så bilen kan stå tørt og godt.

Kunne du tænke dig at se denne perle midt i byen, så kontakt os allerede i dag!  • Bolig 129
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2016
Aalborg Havnefront

Sommerens sejlskibe lægger til – eller glider stille forbi – netop hér. Aalborgs nye havnefront summer af liv og glæde. Den gamle industrihavn er nu blevet forvandlet til et mangfoldigt samlingssted for kunst, kultur og gastronomi, aktivitet, leg og læring. Gå en lang tur langs den nye havnefront - Her finder du grønne områder, du kan tage en dukkert i havnebassinet, deltage i diverse sportsaktiviteter på sportspladsen eller besøge Musikkens Hus, Nordkraft og Utzon, der danner ramme om Aalborgs nye kulturelle midtpunkt.

Afstande
  • Aalborg City 0 km
  • Centrum 200 m
  • Indkøb 50 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Cecilie Rafn
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen