Skøn og ekstremt velholdt villa i Aalborg SV

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

ved Gl. Hasseris, Byklemmen 5A, 9200 Aalborg SV

ved Gl. Hasseris
Byklemmen 5A, 9200 Aalborg SV
·Attraktiv beliggenhed med let tilgang til Aalborg Centrum
·Flot villa der fremtræder i samme stand, som da den blev opført
·Gennemgående pæne, lyse og indbydende detaljer
·Yderst veludført køkken i et stilrent look
·Absolut skønt opholdsmiljø til aftenerne med venneparret
·Særdeles veludnyttede kvadratmeter med to værelser
·Hyggelig terrasse mod syd
·Moderne badeværelse med muret bruseniche og stort skråvindue.

Villaen her på Byklemmen 5A i Aalborg SV fremtræder akkurat, som da den blev opført i 2015, hvorfor den er lige til at flytte ind i. Man kunne knapt ønske sig et mere velholdt og charmerende hjem, som tilmed befinder sig i hyggelige rammer nær masser af grønne områder.

I modtages af et elegant førstehåndsindtryk takket være den smukke, hvide facade, som på fornemste vis kombineres med det røde tag og de sorte detaljer i vinduesrammerne, carporten og indgangspartiet - og det hvide statik afrunder helheden. Foruden carporten får I tilmed en indkørsel, som snildt huser yderligere en bil.

Stueplanet af halvandet-plans-villaen gemmer på et skønt opholdsmiljø. Her er gennemgående lyse og indbydende rammer i alt fra gulvet til væggene og loftet. I den ene ende kan hverdagskokken stå for madtrylleriet i det stilrene køkken, der har gribsfrit interiør, integreret spotlys og en havedør til et mindre, østvendt fliseparti. I forlængelse af køkkenet er det oplagt at danne spiseafdelingen, så venneparret nemt underholdes under madlavningen.

Til slut når I det afslappende møblement i stuen, hvor aftenen kan afrundes med et forfriskende drink eller en kop kaffe. I passerer gæstetoilettet med rum til vaskesøjlen på vej mod førstesalen. Heroppe venter soveafdelingen med to fine gavlværelser, der begge tilgås via den møblerbare repos, som I eventuelt kan arrangere med et skrivebord. Fra reposen nås også det moderne badeværelse med en muret bruseniche.

Udenfor er der anlagt en hyggelig terrasse mod syd, som på de varme sommerdage inviterer til grillmiddage under åben himmel. Her kommer masser af sol i løbet af dagen, så også læsehesten vil hurtigt finde sig til rette i de rolige omgivelser.

Beliggenheden må siges at være i top, her blot fem kilometer syd for Aalborg Centrum.

Ring for en fremvisning.
  • Bolig 113
  • Grund 372
  • Carport 26
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 2
  • Opført 2015
Gl. Hasseris

Gammel Hasseris udgør den sydlige del af Hasseris og grænser i syd op til Skalborg. Det er primært et boligkvarter og med mange familieboliger samt ikke mindst Gammel Hasseris Skole. Bor du i Gammel Hasseris har du kort afstand til handlemuligheder i Hasseris Bymidte, men også kun få km. til City Syd. Området er utrolig børnevenligt og med mange cykel- og gangstier. Endvidere lige ved KFUM Hallen, hvor flere sportsklubber har hjemsted – herunder bl.a. håndbold, badminton, fodbold, tennisklub m.v.

Afstande
  • Aalborg City 3 km
  • Gl. Hasseris Skole 950 m
  • Indkøb 700 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen