Ugeneret fritidshus med beliggenhed over trækronerne i Pajhede Skov

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Pajhede, Brøndenvej 94, 9750 Østervrå

Pajhede
Brøndenvej 94, 9750 Østervrå
· Unik beliggenhed med udsigt over trækronerne i Pajhede Skov
· Helt rolige, idylliske og fredelige omgivelser med rigt dyreliv
· Gode muligheder for gåture i det kuperede terræn
· Charmerende fritidshus med stråtag og tre værelser
· Fortrinlig, hævet terrasse med plads til grillen og et smukt vue
· Hyggelig stue med brændeovn og et kæmpe sydvendt glasparti
· Fornemt køkken-alrum med diverse hårde hvidevarer
· Lyse, indbydende og særdeles velholdte rammer

Når I ankommer på Brøndenvej 94, er der ingen tvivl om, at I befinder jer i absolut unikke omgivelser. Der er nemlig tale om et af istidens fornemste naturskabte mesterværker ved Pajhede Skov, cirka fem kilometer stik syd fra Østervraa. Her finder I et utroligt charmerende fritidshus midt blandt alt det grønne, og med en beliggenhed oppe over trækronerne, så det føles som om, at I står på toppen af verden.

Naturen udformer sig i et kuperet terræn med dybder lige så lave, som når I står højt på bakken, og mens solen gør sin indtræden i landskabet, snører I vandrestøvlerne og bevæger jer gennem det imponerende areal. Duften af det dugvåde græs hvirvler omkring jer, mens I går mod den aftalte lysning med frokostkurven under armen. I spreder picnictæppet ud og nyder den komplette ro, der kun brydes af fuglenes kalden.

Tilbage på egne græsarealer omkring huset kan børnene hjælpe med plantning af lidt blomsterbede, optænding i grillen eller bare slå sig løs med boldspil og udforskning. Når bordet er dækket på den hævede træterrasse og de sydende og dampende bøffer tages af varmen, kan I nyde middagen og vuet, der strækker sig så langt, som jeres øjne og dagens klarhed tillader.

Det ugenerede og idylliske område garanterer en afslappende atmosfære, som I trækker med ind foran brændeovnens varme i stuen, hvor I kan drikke en kop varm kakao med masser af flødeskum - serveret fra køkken-alrummet. Stuen udmærker sig desuden ved glaspartiet, som strækker sig fra gulv til kip, og lader jer følge med i dådyrenes færden i skoven.

Når det bliver sengetid klares tandbørstningen på stueplanets badeværelse, og I finder jer til rette i dynerne på henholdsvis førstesalen med ét værelse samt underetagen med to værelser.

Ring for en fremvisning.
  • Bolig 145
  • Kælder 38
  • Grund 5.579
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 3
  • Opført 1959 / 1990

Har du spørgsmål?

Mariann Nørgaard
Liebhaveri, salg & vurdering
DET BEDSTE VALG
Til toppen