LØKKEN SYD - PANORAMA HAVUDSIGT

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Annettevej 6, 9480 Løkken

Annettevej 6, 9480 Løkken

· Danmarks måske bedste havudsigt
· Fantastisk beliggende
· Bo nærmest på stranden
· Enestående mulighed
· MARIE ANDERSENS KLIT
· Unik natur
· Se solen gå ned på stranden
· Renovering nødvendig

BELIGGENHED: Så bliver det ikke bedre, hvis man er til havudsigt og en beliggenhed hvor du nærmest bor på stranden, så er dette enestående beliggende fritidshus et must at se..

Huset er beliggende i MARIE ANDERSEN KLIT som er en ejerforening der i fællesskab ejer et stort klitområde i det attraktive Løkken syd. At købe hus her er absolut ikke en selvfølge, og foreningen skal altid godkende nye medlemmer, og man værner og beskytter området og naturen sådan husene er beliggende i på en unik og fantastisk måde.

BOLIG: Huset er ikke noget at skrive hjem om, men muligheden for at renovere og bygge sit eget lille slot er så enestående og unik at den simpelthen skal opleves..

Hvor kan man eksempelvis sidde i sin stue og se solen gå ned direkte i havet lige uden for ens vinduer, eller opleves at stå på stranden efter 20 sekunders gang i klitten osv.

Inden man kan påbegynde renovering og ombygning af huset, skal det godkendes af bestyrelsen i ejerforeningen, og man skal selvfølgelig snakke med kommunen omkring sine planer, og det vil altid være en god ide at gå ind på ejerforeningens hjemmeside www.MAklit.dk og se betingelser og regler omkring dette.

Huset har et bebygget areal på 102 kvm. heraf et boligareal på 90 kvm. og 12 kvm udestue, og hertil skal ligges en unik mulighed idet der er en kælder på 30 kvm., det hele bygget i 1947.

RING I DAG - HVIS DU HAR DRØMMEN, VI HAR STEDET.....
  • Bolig 90
  • Kælder 30
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 2
  • Opført 1947

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen