Herskabelig og diskret hygge i Hasseris

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Indre Hasseris, Hasserisvej 107, 9000 Aalborg

Indre Hasseris
Hasserisvej 107, 9000 Aalborg
Herskabelighed og diskret hygge i Hasseris

·Karakteristisk villa opført af konsul/vinhandler Sigurd Müller i år 1951
·En skøn beliggenhed i den bynære del af Hasseris
·Ligger diskret og ugeneret mod vejen og naboer
·Herskabelige detaljer og særdeles hyggelig
·Lækkert snedkerkøkken fra Trend
·Ungdomsafdeling med egen indgang
·To badeværelser på første sal
·Skøn have, der står grøn året rundt

Her har I en enestående chance for at erhverve en af Aalborgs mest karakteristiske villaer opført af konsul/vindhandler Sigurd Müller i år 1951 i klassisk angelsaksisk stil med professor Preben Hansen som arkitekt.

I den bynære del af Hasseris har vi nu fornøjelsen af at udbyde en i særklasse charmerende villa, som er en af de ejendomme, der skaber kvarterets helt særlige stemning og tilfører herlighed til omgivelserne. Der er nemlig tale om en smuk og meget klassisk liebhaverejendom i den karakteristiske engelske cottage-stil, der på en gang er såvel herskabelig som hyggelig.

Beliggenheden kræver næppe en længere præsentation, så lad os blot kort opsummere, at adressen giver spadsereafstand til stort set alting. Ejendommen ligger tæt på centrum, på skoler, på Kunsten og på Mølleparken samt det indre Hasseris.

Mod vejen præsenterer villaen sig flot med de for stilen karakteristiske skorstene og stejle taghældning. Boligen ligger diskret uden indkig og støj fra vejen, mens den åbner sig mod haven og solen med store vinduespartier med charmerende sprosser. Charmen er et gennemgående træk, for overalt er det herskabelige diskret afdæmpet og matchet af hyggelige detaljer.

Originale egetræsgulve og stuk får følge af pejseindsats trukket ind i en niche og dejlige indbyggede reoler i opholdsstuen og serviceskabe i spisestuen, som i øvrigt har to sæt franske døre til et terrassemiljø med markise. Spisekøkkenet er opdateret til moderne standard i 2011, og her er foretaget smagfulde valg i tråd med husets stil. Her får I et sort snedkerkøkken fra Trend med kogeniche og smukke marmorbordplader både som køkkenbord og ved spisepladsen.

I forbindelse med stueplanet er der indrettet en ungdomsafdeling med loft til kip og egen bagindgang i 2015. Villaens hall har skabsrum og gæstetoilet, og en smuk vindeltrappe leder til de øvrige plan. Første sal, der bindes sammen af en skabsgang, rummer et master bedroom med loft til kip, hanebånd og walk-in-closet. Etagen har yderligere to værelser, hvoraf det ene er ekstra stort, samt to badeværelser. Kælderen indeholder et rart vinrum foruden et bryggers og disponible rum.

Haven, der ligger ugeneret hele året, er en ren oase, som matcher fuldt ud huset med sin charme. Men tag ikke vores ord for det. Kontakt os og aftal en fremvisning, hvor I kan opleve den helt særlige stemning på første hånd.
  • Bolig 240
  • Kælder 84
  • Grund 1.078
  • Carport 16
  • Garage 20
  • Udhus 14
  • Værelser 4
  • Stuer 2
  • Etager 3
  • Opført 1950 / 2002
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Sælger udtaler sig

Bag den karakteristiske blå dør i Hasseris' mest charmerende hus ligger en rolig og stemningsfuld bolig, som vi har været meget glade for at bo i. Og når man kommer ud på terrassen, er det som at træde lige ud i en herlig grøn oase.

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen