Villa med god planløsning lige ved Kridtgraven i Hasseris

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Kridtgraven, Kvædevej 51, 9000 Aalborg

Kridtgraven
Kvædevej 51, 9000 Aalborg

·Villa med skøn beliggenhed nær Kridtgraven i Hasseris
·Gennemtænkt planløsning uden spildplads
·Lys, indbydende stue med plads til både en sofa og et spisebord
·Mulighed for inddele det ene værelse i to, så I får fire værelser
·Køkken med rigelig skabsplads og en praktisk spisekrog
·Badeværelse med både en bruseniche og et badekar
·Skøn terrasse og ugeneret have med plads til leg og afslapning
·Børnevenligt område og nærhed til hverdagens gøremål

Med nøgleord som praktisk indretning, ugeneret have og mulighed for fire værelser får familielivet fortrinlige rammer i denne etplansvilla. Her er det også værd at fremhæve den gode beliggenhed lige ved Kridtgraven i Hasseris.

I et børnevenligt område møder I ejendommen fra 1973, hvis gule murstensfacade komplementeres af et rødt tag. Tilknyttet matriklen er også en garage, et værksted og et skur.

Huset byder på to indgange: I kan enten vælge entréen eller træde ind i bryggerset med mulighed for at smide træningstøjet direkte til vask. Indenfor udfolder boligen sig via en optimal planløsning uden spildplads.

Her kan I se frem til tre værelser med indbyggede skydedørsskabe. Alt efter behov kan det største rum inddeles i to, således I får fire værelser med mange muligheder - hvad enten I drømmer om børneværelser, kontor eller hobbyrum.

Endvidere er der et gæstetoilet og et badeværelse, der begge er gjort ekstra komfortable med gulvvarme. Badeværelset har både en bruseniche og et badekar, der inviterer til ro og afslapning.

Køkkenet er veludstyret med fin skabsplads, en praktisk spisekrog og gængse hvidevarer, heriblandt en ovn i arbejdsvenlig højde, så I får optimale rammer til de kulinariske udfoldelser.

Husets hjerte er den store, indbydende stue, der samler familien om såvel en lækker middag som socialt samvær og afslapning i sofaen. Den fremstår med aflange vinduer, som lysindfaldet gavmildt strømmer ind gennem.

Endelig er der fra stuen udgang til en skøn terrasse, som bliver et naturligt omdrejningspunkt i sommerhalvåret, mens den dejlige, ugenerede have indbyder til leg og hygge under åben himmel.

Beliggenheden er pragtfuld med skole, daginstitutioner, sportsaktiviteter og fjorden inden for en radius af halvanden kilometer, mens indkøb er en kort cykeltur væk. Der er også nem adgang til bus, togstation og motorvej, ligesom cykelturen til Aalborgs centrum kan klares på omkring ti minutter.

Kom og oplev boligen - en perfekt beliggenhed 3 minutters gang fra Kridtgraven.
  • Bolig 141
  • Grund 741
  • Garage 26
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1973

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen