THORUP STRAND - skønt pool-sommerhus

Revlingestien 23, 9690 Fjerritslev

Revlingestien 23, 9690 Fjerritslev

· Beliggende på dejlig natur grund
· Fremstår flot og yderst velholdt
· Skønt pool område
· 4 gode soveværelser
· Store dejlige terrasser
· Tæt ved fiskerlejet Thorup Strand
· Kun ca. 900 meter til strand og hav
· Udlejningsaftale med Dancenter

BELIGGENHED: På en skøn naturgrund ved Thorup Strand, kun ca. 900 meter til Vesterhavet og badestrand, finder man dette dejlige pool-sommerhus.
Området er kendt for sin fantastiske skønne natur med mulighed for spændende gåture eller måske en cykeltur med bl.a. mountainbike.
Vester Thorup Klitplantage er nærmeste nabo og er absolut et besøg værd. Der er ikke langt til det hyggelige fiskerleje, hvor man stadig kan se fiskerbådene blive trukket op på land. Om sommeren er det også et attraktivt sted, at sidde og nyde en fisk uden for restauranten, eller du kan tage de ny fangede fisk med hjem til aften.

BOLIG: Er man på udkig efter et fint investerings-sommerhus, så kunne dette super fine og meget velholdte pool-sommerhus ved Thorup Strand være et rigtig godt bud. Huset fremstår overalt i særdeles flot og god stand - sælger har løbende igennem årene renoveret og vedligeholdt huset, senest i 2018 er pool-bunden blevet skiftet for kr. 80.000,- incl. 10 års garanti.
Dette sommerhus er et godt og hyggeligt sted, der kan benyttes hele året rundt.
Her er varmepumpe og brændeovn. Parabol, boxer, bredbånd fra Altibox.

Der er overalt i huset tænkt over, at lave skønne lyse og indbydende rum, og hovedvægten er lagt på det store kombinerede køkken og stue område - herfra er der direkte kig til det store pool område.
Foruden ovennævnte er der ikke færre end 4 store rummelige værelser med masser af sengepladser, og ligger man hertil muligheden for at lave ekstra opredninger på husets to hemse, så skulle der næsten være plads til alle i familien. Badeværelse med bruseniche og med vaskemaskine.
Pool området er et helt kapitel for sig og man får med det samme lyst til, at tage en dukkert i den hyggelig og indbydende pool. Desuden har man her en skøn spa. Fra pool rummet er der direkte afgang til et af husets to badeværelser og her finder man både bruseniche og sauna. Der er gulvvarme i begge badeværelser.

Desuden fritliggende redskabsrum samt et teknikrum.

Huset er skønt beliggende på en naturgrund i rolige omgivelser, her kan du bare slappe af og hygge dig.
Store dejlige terrasser, hvor man rigtig kan nyde udelivet.

UDLEJNING: Udlejningsaftale med Dancenter Fjerritslev.
Lejeindtægt til ejer ca. kr. 80-85.000,- efter bureauet har fået deres andel.
Se andre boliger med samme karakteristika
Egen pool
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 1.595.000
 • Udbetaling 80.000
 • Netto 5.760
 • Ejerudgift 1.742
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 138
 • Grund 1.254
 • Udhus 3
 • Værelser 4
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1992
Jammerbugt Kommune

De charmerende trolde i den nye Hollywood-film ”Trolls” stammer i virkeligheden fra den hyggelige havneby Gjøl ved Limfjorden i Jammerbugten. Men det er kun én af de mange ting, som er kendetegnet for Jammerbugt Kommune.  Den største by i kommunen er Aabybro, hvor du finder et skønt selvstændigt bymiljø med både masser af indkøbsmuligheder og ikke mindst alt hvad en børnefamilie måtte ønske sig af faciliteter. Jammerbugt Kommune er endvidere kendetegnet ved beliggenheden ud til Vesterhavet og de lange sandstrande – med bl.a. feriebyen Blokhus – samt ikke mindst byerne Fjerritslev, Pandrup, Brovst, Kås, Biersted, Nørhalne, Skovsgård og Birkelse.

Afstande
 • Stranden 900 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen