Perfekt beliggende og elegant renoveret herskabsvilla

Indre Hasseris, Poppelvej 11, 9000 Aalborg

Indre Hasseris
Poppelvej 11, 9000 Aalborg
Unikke skræddersyede detaljer

· Indre Hasseris - mondæn beliggenhed lige midt i Hasseris
· Af unikke detaljer kan nævnes Wiinbad elementer i køkken og bad
· Philippe Starck-armaturer i køkken og badeværelser
· Total facaderenovering og restaurerede sprossevinduer med bl.a. nyere termoglas
· Ekstraordinær skøn og renoveret kælderplan - med stort bryggers, 2 disponible rum og egen indgang
· Flotte terrassearealer i granit og københavnerbrosten udført i 2015
· Store skønne solterrasser - bl.a. flot hævet træterrasse hårdttræsplanker og med bred markise
· Renoveringen er sket i med respekt for villaens oprindelige detaljer med stuk og plankegulve
· Alt sammen kombineret med moderne komfort og funktionel indretning

INDERETNING:
Villaen fremtræder i elegant klassisk stil med halvvalmet tag, skøn karnap og palævinduer. Mod vejen præsenterer huset sig med en totalrenoveret facade fra 2010 med netpuds, som sikrer, at overfladen og husets hjørner står skarpt og smukt. Inde i boligen kombineres villaens oprindelige stil med stuk, plankegulve og franske døre smagfuldt med en moderne, funktionel indretning og et gennemført materialevalg i højeste kvalitet.

I stueplan får man således et køkken-alrum, hvor køkkendelen er veldisponeret med kogeniche og nøje tilpassede elementer fra Bente Wiinbad i tidssvarende design med bordplade i norsk granit og Philippe Starck-armaturer - alt sammen mærker og materialer, man genfinder på husets badeværelser. Fra køkken-alrummet er der udgang til vestvendt solterrasse, og via franske døre er der forbindelse til stuen, som har pejs og et gavmildt lysindfald. Stueplanet huser også et gæstetoilet og entré med trappe til de øvrige etager.

1. SAL:
På første sal har begge værelser rundhåndet garderobeplads i indbyggede skabsvægge, og det ene værelse har ovenikøbet et rummeligt walk-in-closet. En repos forbinder værelserne med et badeværelse, som har gulvvarme, spa med dyser og indbygget lys, samt glasafskærmet bruseniche.

2. SAL:
Heroppe under de smukke synlige hanebånd finder du lige den ekstra plads, der går indretningen perfekt. Kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne, og samme med de ekstra kvm i underetage vil du aldrig løbe tør for plads.

UNDERETAGE - 221 CM LOFTSHØJDE:
Villaens underetage, der har egen indgang, er højloftet, og de mange kvm er i noget nær boligkvalitet med gulvvarme overalt og god isolering. Her ligger bryggerset med HTH-elementer, et kontor med skabsvæg, endnu et badeværelse samt et opholdsvenligt disponibelt rum.

HAVEN:
Haveanlægget lever fuldt ud op til boligens og beliggenhedens eksklusivitet. Bag villaen ligger en sydvendt have med sol på terrasserne fra tidlig formiddag til solnedgang. Den smukke træræterrasse er med hårdttræsplanler og har markise fire meter ud. Den ligger hævet med godt overblik over den store plæne, som er omkranset af bøgehæk og forsvarligt aflukket med hundehegn. Havebelysningen giver en stemningsfuld atmosfære, og fornemmelsen for detaljen understreges af det oplyste æbletræ ved terrassemiljøet og den fjernstyrede LED-belysning under træterrassen.

Mod forhaven, som er holdt i rene linjer, er der aflåselige låger i støbejernsgitter. Forhaven er godt oplyst med føleraktiverede lamper, og det samlede indtryk af denne herlige ejendom fuldendes af den murede garage opført i matchende stil med huset og indrettet med gulvvarme, redskabsrum og loftsrum.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 6.995.000
 • Udbetaling 350.000
 • Netto 25.009
 • Ejerudgift 4.887
 • Varmeudgift 1.483
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 148
 • Kælder 84
 • Grund 773
 • Garage 46
 • Værelser 3
 • Stuer 3
 • Etager 3
 • Opført 1928
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Afstande
 • Aalborg City 1,5 km
 • Aalborg Zoo 1,0 km
 • Bådehavnen 1,0 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen