Eksklusiv rækkehuslejlighed i Nordre Nørgaard

Gl. Hasseris, Bygaden 5G, 9000 Aalborg

Gl. Hasseris
Bygaden 5G, 9000 Aalborg

·Eksklusiv rækkehuslejlighed i Nordre Nørgaard
·Central beliggenhed i et helt specielt gårdmiljø
·Initiativrig ejerforening, der sørger for løbende vedligeholdelse
·Fælles gårdsplads med beplantning, udhuse og carporte
·En fordelagtig indretning over flere plan
·Tre indretningsvenlige værelser
·Et nydeligt badeværelse med badekar
·Skøn, sydvendt have med terrasse omkranset af bøgehæk.

På Bygaden 5G i det helt specielle miljø i Nordre Nørgaard i Gammel Hasseris kan I nu blive de næste lykkelige ejere af denne skønne og sjældent udbudte rækkehuslejlighed på 129 m2 i flere plan - perfekt til jer, der ønsker en eksklusiv og overkommelig bolig.

Den charmerende bebyggelse er præmieret af Aalborg Kommune for ”godt og smukt byggeri” i 1987. Ejendommen er fuldmuret, toppet af tegltag og lydisoleret. Almindelig vedligeholdelse foretages løbende af grundejerforeningen, hvor håndværkere og en gartner sørger for, at alt er pænt og velholdt. Stedet har tidligere været en firlænget gård, hvor udhusene omkring den fælles gårdsplads med stynede lindetræer nu rummer stort fælles depot, renovation og carporte, hvor I har en privat parkeringsplads med et tilknyttet redskabsrum.

I træder over dørtærsklen til entréen med garderobeplads, og allerede herfra breder hjemmets flotte bøgeparketgulv sig. Lige fremme møder I køkken-alrummet med en fin spiseafdeling, hvor der kan tilberedes og serveres de helt store smagsoplevelser. Til venstre finder I et værelse samt badeværelset, der blev moderniseret i 2005 og har en aftagelig egetræsbænk henover badekaret.

Fra spiseafdelingen er der et formidabelt vue til det nedre plan, som består af en hyggelig stor lys stue, samt endnu et værelse, der anvendes som TV stue og bibliotek. Førstesalen afrunder boligen på fineste vis med et pragtfuldt værelse med loft til kip, fyrretræsplankegulv og en rummelig skabsvæg. Overalt oplever I et fremragende lysindfald og en særdeles indbydende stemning.

Stuen giver direkte udgang til den nydelige, sydvendte have med terrasse, som er omkranset af en bøgehæk, hvor der er mange solrige timer i vente. I bor desuden yderst centralt med kort gåafstand til hverdagens fornødenheder såsom skole, gymnasium, daginstitution, idrætsfaciliteter, offentlig transport (stoppested for linie 15 - få meter væk) og indkøbsmuligheder.

Kan I se jer selv flytte ind her? Så kontakt os i dag for en fremvisning.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 3.095.000
 • Udbetaling 155.000
 • Netto 11.094
 • Ejerudgift 3.340
 • Varmeudgift 646
 • Energimærke A2010
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 129
 • Udhus 6
 • Værelser 3
 • Stuer 1
 • Etager 3
 • Opført 1985 / 2000
Gl. Hasseris

Gammel Hasseris udgør den sydlige del af Hasseris og grænser i syd op til Skalborg. Det er primært et boligkvarter og med mange familieboliger samt ikke mindst Gammel Hasseris Skole. Bor du i Gammel Hasseris har du kort afstand til handlemuligheder i Hasseris Bymidte, men også kun få km. til City Syd. Området er utrolig børnevenligt og med mange cykel- og gangstier. Endvidere lige ved KFUM Hallen, hvor flere sportsklubber har hjemsted – herunder bl.a. håndbold, badminton, fodbold, tennisklub m.v.

Sælger udtaler sig

Vi faldt for den eksklusive, intime bebyggelse, der ligger i Gammel Hasseris. Det er en utroligt smuk forstadslandsby med en byggestil og et hyggeligt miljø, som vi faldt pladask for, fordi det er stille og rart og alligevel bynært med busstoppested, indkøbscenter og kirke tæt ved.
 

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen