Liebhaveri i det sjældent udbudte Obels Have - i Indre Hasseris!

Hasseris, Obels Have 4, 9000 Aalborg

Hasseris
Obels Have 4, 9000 Aalborg
Liebhaveri i det sjældent udbudte Obels Have i Indre Hasseris!

·En unik arkitektonisk perle
·Gennemført byggeri med spændende detaljer og smagfuldt materialevalg
·Skøn planløsning i flere niveauer
·Lækkert specialdesignet inventar i hele boligen
·Stemningsfyldt solrig terrasse som emmer af hygge
·Charmerende og hyggelig bolig som er betagende på alle årets 4 årstider
·Flot åben og lys rækkevilla med smukt lysindfald
·Perfekt beliggenhed i midten af skønne Hasseris

Obels Have… kender du området? Ikke mange Aalborgensere er egentlig klar over, der ligger dette fantastiske parklignende område midt i skønne Hasseris. Området kaldes Obels Have og allerede ved ankomsten til området kan man mærke ren idyl, fred og ro. Obels Have ligger centralt ift. til midtbyen og Aalborgs mange kulturtilbud såsom Kunsten, Zoo, Aalborg Tårnet, AKKC, Skovdalen og det nye maritime miljø i lystbådehavnen/havnefronten. Mølleparken har man også lige uden for sin dør. Et smukt sted at gå turer eller motionere med de mange stisystemer som fører én rundt i området.
Obels Have er tæt på Hasseris bymidte med bibliotek, slagter, post/pakkeudlevering, Matas og det store udvalg af dagligvarebutikker. Beliggenheden er til et 10-tal på skalaen.

Tobaksfabrikanten C.W. Obel ejede engang dette stykke naturskønne jord og i 80’erne blev der bygget flere fantastiske huse med et markant arkitektonisk udtryk. Disse huse kommer meget sjældent i udbud, men nu har I chancen for at blive de nye ejere at denne unikke perle.

Jeg kører op ad en stille sidevej til Hasserisvej og drejer ind i et blind vej-system, hvor jeg bliver mødt af de store smukke træer, som ser ud til at nå helt til skyerne. Parken er stor og dejlig grøn og jeg kan kun forestille mig, hvor smukt og betagende det ser ud en varm sommerdag. De arkitekttegnede huse har alle egen udgang til de fælles grønne arealer og selvom alle huse syner ens udefra, er alle indretninger forskellige. Du kan derfor være sikker på, din bolig og din indretning vil være helt unik ift. naboernes.
Velkommen til en lækker moderne arkitekttegnet rækkevilla med spændende løsninger og smukke arkitektoniske rum oplevelser.

Jeg byder velkommen i det flotte glasparti, hvor der er plads til, jeg kan sætte mig ned på garderobemøblet og tage mine sko af. Jeg går ind i køkken-alrummet og mødes af en dejlig varme og et flot lysindfald. Alrummet her kan rumme 20-25 personer til de store familiemiddage og festlige komsammen. Køkkenet er åbent og indeholder alt i hårde hvidevarer. Der er en rød tråd i boligen inventar, som er specialdesignet fra Abitara med massive træskuffer og flot bordplade i stål. Fra køkkenet er der er er direkte forbindelse til bryggerset med skydedør, som åbner op til vaskesøjle, fryseskab, bordplads og gode muligheder for opbevaring. Her er ikke gået nogle detaljer i glemmebogen. Spisepladsen giver sig selv i åben forbindelse med køkkenet og her er der desuden indrettet indbygget brændeovn, som så flot bidrager til rummet som et fast møbel. Udgang til hyggelig og stemningsfyldt solrig sydvendt terrasse/gårdhave hvor man altid mærker læ. Placeringen af denne bolig er altså helt unik.

Fra alrummet med tilstødende gang/garderoberum, hvor der også er indrettet et gæste-wc, træder jeg et par trin op i dagligstuen og her bliver jeg helt i tvivl, om jeg egentlig husker at trække vejret. Stor flot åben stue med 6 m til loftet, som giver en storslået rum oplevelse. Fra stuen har man samtidig flot syn til boligens 2 andre niveauer. Endnu en udgang til den føromtalte terrasse med masser af plads til udemøbler, både spisearrangement og loungeområde. Hækken rundt om terrassen skygger for naboer, men man vil altid kunne nyde synet af de mange meter høje træer, som står ude i parken. Det er altså et syn værd!
En svungen trappe fra dagligstuen leder os op til øverste niveau med tre gode værelser og et stort badeværelse med flot indretning og Vola armatur. Værelserne er gode størrelser til forældre-soveværelse og to børne-/ungeværelser, kontor eller walk-in garderobe. Fra soveværelset er der udsigt til parken og de to andre værelser byder på view til Hasseris Kirketårn. Det ene værelse er desuden indrettet med hems, til leg for børnene eller god plads til opbevaring.
Desuden kan jeg nævne en flot og indbydende forhave til krukker eller opstammet træer, som giver en flot velkomst og en stor lækker carport på 20 m2 til bilen, hvor der også er integreret et velindrettet depotrum samt loftdepot, så man kan gemme sine rejsekufferter mm. af vejen.
Boligen her byder på alt i lækkerier og der er ikke gået på kompromis med noget. Byggeriet er helt gennemført og man bliver ærligt blown away med de mange arkitektoniske detaljer og den gennemførte muret byggestil. Her er kram fra et godt årti og er ikke opført, som de nutidige elementbyggerier. Flotte trægulve i hele boligen – og klinker i begge bad og brygger. Trip Trap trægulv i køkken alrum.

Skal du være den nye ejer af denne unikke perle? Ring til mig for en fremvisning måske allerede i dag.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 5.745.000
 • Udbetaling 290.000
 • Netto 20.536
 • Ejerudgift 4.595
 • Varmeudgift 1.069
 • Energimærke D
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 153
 • Grund 250
 • Carport 20
 • Værelser 5
 • Etager 1
 • Opført 1986
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Afstande
 • Aalborg City 1,5 km
 • Hasseris Bymidte 750 m
 • Hasseris Gymnasium 1,5 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen