Eksklusiv lejlighed på toppen af Plaza - Panoramaudsigt

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Havnefronten, Strandvejen 3, 8. 4., 9000 Aalborg

Havnefronten
Strandvejen 3, 8. 4., 9000 Aalborg
· En af byens mest eksklusive adresser
· Panoramaudsigt over både Limfjorden, Havnefronten og Aalborg City
· Udsigt til byens pejlemærker med Budolfi Kirke, Aalborg Tårnet og AaB Stadion
· Top-moderne komfort med elevator, P-kælder samt gulvvarme
· Ekstra stor terrasse/vinterhave omkranset af flotte glaspartier
· Her kommer du til at bo direkte ved byens caféer, indkøbsmuligheder og strøget lige uden for døren
· Den flotte lobby giver samme følelse, som på et luksushotel i N.Y.
· Lejligheden er perfekt indrettet med lyse rum og skønne materialer
· Een ud af 31 ejerlejligheder i Plaza bygningen
· Der er elevator direkte til P-huset i kælder, hvor du kan leje en eller flere P-pladser

BELIGGENHED
Vi kan nu præsentere én af de blot 31 ejerlejligheder i den flotte bygning Plaza beliggenhed ved Limfjordsbroen. Aalborgs mest markante plads langs havnefronten på Strandvejen, med panoramaudsigt over bylivet, fjorden og Limfjordsbroen. Bedre beliggenhed er svær at finde i byen.

INDRETNING
Vi har selvfølgelig parkeret bilen i bygningens parkeringshus og træder ind i den hotel-lignende lobby og få straks fornemmelsen af at denne bolig er helt speciel. Vi tager elevatoren op til 8. Sal og nyder med det samme udsigten fra gangen. De tæppebeklædte gulve leder os hen til hoveddøren og fornemmelsen for at befinde sig på et hotel er bestemt ikke forsvundet.

Entréen byder velkommen med plads til at hænge tøjet i garderoben og rundt hjørnet til venstre træder vi ind i køkkenalrummet. Her er det kun én ting som fanger. Udsigten! Du er hævet over alle andre og kan se så langt øjet rækker langs Limfjorden. Utzon og Musikkens Hus pryder langs havnefronten og man kan stå her længe og nyde billedet.
Fra alrummet er der selvfølgelig udgang til stor solterrasse med mulighed for at lukke af med flotte glaspartier, man selv skyder til og fra.

Køkkenet er i flotte lyse materialer fra HTH og indeholder selvfølgelig alt i hårde hvidevarer. Alrummet er i god størrelse med plads til både dagligstue og spiseområde. Tilbage i entréen finder vi vej til soveværelse og ekstra værelse, begge i gode størrelser og begge med indbygget garderobeskabe. Badeværelset er ligeledes i flotte materialer fra HTH med både vaskemaskine og tørretumbler.

En lejlighed som skal opleves. Helheden fra at have parkeret bilen til man står på terrasse og kigger ud overfjorden er helt unik.

Ring for en fremvisning med det samme.
  • Bolig 101
  • Kælder 3
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2016
Aalborg Havnefront

Sommerens sejlskibe lægger til – eller glider stille forbi – netop hér. Aalborgs nye havnefront summer af liv og glæde. Den gamle industrihavn er nu blevet forvandlet til et mangfoldigt samlingssted for kunst, kultur og gastronomi, aktivitet, leg og læring. Gå en lang tur langs den nye havnefront - Her finder du grønne områder, du kan tage en dukkert i havnebassinet, deltage i diverse sportsaktiviteter på sportspladsen eller besøge Musikkens Hus, Nordkraft og Utzon, der danner ramme om Aalborgs nye kulturelle midtpunkt.

Afstande
  • Aalborg City 0 km
  • Havnefronten 0 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 12 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG
Til toppen