NR. LYNGBY - Fantastisk velholdt sommerhus

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Nr. Lyngby, Tjørnevej 31, 9480 Løkken

Nr. Lyngby
Tjørnevej 31, 9480 Løkken

· Skønt sommerhus der er yderst velholdt
· Dejligt havkig fra huset
· Opført i de bedste materialer
· Fantastisk godt indrettet
· Dejlige terrasser rundt ved huset
· Stor dejlig garage med værksted
· Kort afstand til hav og strand
· Ingen udlejning, kan overtages straks

BELIGGENHED: Her er muligheden for at blive ejer af et virkeligt skønt sommerhus, beliggende i det dejlige område ved Nr. Lyngby. Et hus der fremstår i super velholdt og flot stand.
Nr. Lyngby er et helt unikt og dejligt område, hvor du kan opleve naturen på alle måde - de lange dejlige sommeraftener, de rå efterårsdage med blæsten der suser i området, eller en stille vinterdage med ild i brændeovnen.

Fra huset er der kun få hundrede meter til stranden og det vidunderlige Vesterhav.

Husets placering gør det attraktivt at cykle en tur til enten Løkken eller det hyggelige fiskerleje Lønstrup, som absolut er et besøg hver, her er der masser af arbejdende kunsthåndværkere, hyggelige caféer osv.

BOLIG: Her er en helt enestående mulighed for, at blive ejer af et yderst velholdt og helt fantastisk indrettet sommerhus, beliggende med et fint havkig fra huset. Der er tale om et huset der oprindelig er opført i 2003 og tilbygget i 2013, og som i dag fremstår som et super flot og moderne sommerhus, hvor der overalt er tænkt over kvaliteten.
Allerede ved ankomsten til huset, som sker via et stort lækkert bryggers med både vaskemaskine og tørretumbler, fornemmer man huset hyggelige og dejlige atmosfære, og lad det være sagt med det samme, man bliver ikke skuffet..

Fra bryggerset er der adgang til et af huset flotte badeværelser, og videre fremme kommer man ind i det store lækre samlingsrum, som er en kombination af husets køkken og opholdsstue - det er virkelig et flot og helt suverænt rum.

Herfra fordeler de ikke færre end 3 soveværelser sig og man finder også her adgang til endnu et super flot og dejligt badeværelse.

Til huset er der endvidere et fint udhus med alt teknik, samt en fritliggende garage med et godt værksted til.


UDLEJNING: Huset har aldrig været udlejet.
  • Bolig 99
  • Grund 1.051
  • Garage 45
  • Udhus 13
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2003 / 2013
Nr. Lyngby

Nr. Lyngby er et helt unikt og dejligt område, hvor du kan opleve naturen på alle måde, her er de lange dejlige sommeraftener, de rå efterårsdage med blæsten der suser i området, eller en stille vinterdage med hygge i husene. Fra dette skønne område kan man let cykle en tur til enten Løkken eller det hyggelige fiskerleje Lønstrup, som absolut er et besøg hver, her er der masser af arbejdende kunsthåndværkere, hyggelige caféer osv.

Afstande
  • Løkken by 4500 m.
  • Stranden 275 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen