FAARUP KLIT - Flot sommerhus med havudsigt

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Faarup Klitvej 20, 9493 Saltum

Faarup Klitvej 20, 9493 Saltum

· Fantastisk beliggende sommerhus
· Havudsigt fra huset og grunden
· Velholdt overalt
· Godt indrettet med 3 værelser
· Store dejlige terrasser mod øst, syd og vest
· Malerisk og fantastisk natur lige ved døren
· Stor kuperet klitgrund med enestående havudsigt
· Gåafstand til super god badestrand og Vesterhavet

BELIGGENHED:
Man kører forbi den flotte hvide kirke i Saltum, og forsætter næsten ud til stranden lige inden drejer man til venstre ad Faarup Klitvej, her følger man den smukke og snoede vej et stykke, inden man drejer til højre ned ad Faarup Klitvej som har en lille afstikker ned mod stranden - her finder man dette helt unikke og meget velholdte sommerhus med den flotteste udsigt.

Huset er beliggende på en skøn kuperet klitgrund med havudsigt fra huset og grunden - og fra toppen af klitten er der også en flot udsigt til havet og det fantastisk smukke naturområde huset er beliggende i. Det betyder også at man kan se den helt vidunderlige solnedgang.

Fra huset er der via sti 24 eller 25 direkte adgang til stranden, forestil dig en varm sommermorgen i badetøjet og op over klitten, så er du i bølgerne og klar til en ny dejlig feriedag, eller måske en ruskende og frisk efterårsdag med en lang travetur ved havet - det hele er lige ved siden af huset...

BOLIG:
Der er tale om et skønt beliggende sommerhus, som fremtræder i velholdt stand overalt, dette såvel ude som inde, og man fornemmer at ejerne har passet særdeles godt på huset og stedet i almindelighed.

Huset er flot placeret på grunden med mulighed for udvidelse, og der er taget størst muligt hensyn til vejr og vind i indretningen af husets store flotte terrasser. Her er det faktisk altid muligt at finde en dejlig krog med læ, sol, eller bare almindelig stilhed fra hverdagens larm og indtryk.

Allerede ved ankomsten fornemmer man den vidunderlige ro, og her er så fredfyldt, at man næsten føler man er helt alene i verden, men frem bag en klit kommer der springende et par rådyr, og man bliver igen mindet om storheden, og det unikke ved dette skønne område Fårup Klit.

Sommerhuset er særdeles godt og pænt indrettet. Hyggelig opholdsstue med brændeovn og udgang til vestvendt terrasse. Dejligt køkken med spiseplads. Soveværelse med 2 skabe samt 2 mindre værelser med en seng i hvert værelse. Skønt lyst badeværelse med bruseniche. Entré med garderobe.
Havudsigt fra køkken og stue. Klinkegulv i køkken og trægulv i stue og værelser.

Der er ingen udlejning af sommerhuset og det kan overtages straks.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet
  • Bolig 60
  • Grund 1.653
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1984
Saltum

Området er især kendt for sine fantastiske naturområder med mulighed for spændende gåture eller cykelture til stranden og ikke mindst Blokhus og Løkken. Herfra er der kort afstand til masser af aktiviteter for familien, såsom Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Legeplads, Golfbane, Fodboldgolf, ActionHouse samt badebyerne Blokhus og Løkken. Der er skønne sandstrande ved Saltum – og flere sommerhuse ligger i tæt gåafstand til vandet.  En skøn by/område, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige specialforretninger.

Afstande
  • Blokhus by 4000 m
  • Stranden 500 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen