BLOKHUS - Virkelig hyggeligt sommerhus

Malinsvej 2, 9492 Blokhus

Malinsvej 2, 9492 Blokhus

· Skønt beliggende sommerhus
· Hyggeligt indrettet
· Fremstår flot og indflytningsklart
· Dejligt anneks med yderligere sovepladser
· Beliggende ud til stort friareal
· Stor syd/vestvendt terrasse
· Kort afstand til indkøb, strand m.m.
· Ingen udlejning - kan overtages straks

BELIGGENHED: Malinsvej 2 ligger midt i naturskønne omgivelser, omgivet af et flot kuperet og marehalmsklædt landskab som støder op til sti 32 og 100 denne vej kommer man let til stranden og Vesterhavet.
Området omkring Malinsvej byder på en skøn natur - og vest for ejendommen finder man et stort fredet areal hvor sti 32 snor sig omkring. Derudover har man ganske kort afstand til Blokhus by som har masser at byde på - bl.a. finder man her gode indkøbs - og shopping muligheder, restauranter, caféer, det populære Gateway Blokhus som udgør en unik del af Blokhus Plantage.

BOLIG: Her er tale om et rigtig hyggeligt sommerhus indrettet i den helt rigtige stil, med vægten lagt på afslapning, hygge, fred og ro - det fås næsten ikke bedre..
Når man ankommer til huset kører man langs et smukt fredet klitlandskab, der er med til at sætte stemningen, når man så drejer ind i indkørslen er man allerede ferieklar og tempoet er røget helt i bund - helt som det skal være, bilen kan pakkes ud og livet nydes.

Selve huset er indrettet med en fin entré som giver adgang til husets badeværelse med bruseniche, 2 fine soveværelser og videre fremme kommer man ind i huset hjerterum, et kombineret køkken med spiseplads og en super hyggelig opholdsstue.

Lofterne går til kip, hvilket er med til, at give et skønt lysindfald og en skøn atmosfære indvendigt.

Fra stuen er der endvidere udgang til en stor dejlig terrasse der indbyder til afslapning og hygge, og skulle duggen falde hen på aftenen, kan man rykke ind under den del, der er overdækket.

Hvis ikke de 2 soveværelser i huset er nok, så er der bygget et lille anneks som giver mulighed for yderligere plads (er ikke godkendt til beboelse).

Et helt fantastisk fristed, hvor livet kan nydes - ring i dag og få en fremvisning snarest af dette charmerende emne.

UDLEJNING: Ingen udlejning - kan overtages straks.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 1.395.000
 • Udbetaling 70.000
 • Netto 5.192
 • Ejerudgift 1.521
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 58
 • Grund 1.323
 • Udhus 10
 • Værelser 2
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1984
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
 • Blokhus by 2700 m
 • Stranden 1600 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen