Fantastisk beliggende i 1. klitrække

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Peder Nielsensvej 5, 9492 Blokhus

Peder Nielsensvej 5, 9492 Blokhus

· Hyggeligt sommerhus 3 km. nord for Blokhus
· Stor naturgrund der går helt ned til stranden -havudsigt fra grunden
· Hyggelig stue med loft til kip og indbygget brændeovn
· Ældre funktionelt køkken med udgang til terrasse mod vest
· Pænt moderniseret badeværelse
· Anneks/udhus med 3-4 sovepladser (ikke godkendt til beboelse)
· Fredeligt område med god afstand mellem husene
· God beliggenhed på lukket vej
Hvis du leder efter et sommerhus i 1. klitrække med egen sti til vandet, så er det lige her - et skønt sted ved Blokhus, hvor grunden går helt ned til stranden, så der er ganske få skridt til en kølig dukkert i Vesterhavet eller en rask gåtur på stranden.

Der er tale om en eksklusiv beliggenhed 3 km. nord for Blokhus på en blind vej i et smukt og kuperet terræn. Blokhus byder på gode spisesteder, indkøbsmuligheder mv..

Her får du et velbeliggende sommerhus med en træbeklædt facade og store vinduespartier. Med i købet følger også et anneks/udhus, der har 3-4 sovepladser (ikke godkendt til beboelse).

Husets størrelse gør det yderst hyggeligt og charmerende. Der er 2 fine soverum med i alt 5 sovepladser. Det ældre velholdte køkken ligger med udgang til vestvendt terrasse. Hyggelig stue med loft til kip og indbygget brændeovn fra 2013, der kan bidrage med stemning og varme, når solen ikke gør det. Dejlig spiseafdeling ved det store vinduesparti med flot kig ud i naturen. Derudover får I et pænt renoveret badeværelse fra 2014.

Udenfor kan du se frem til mange dejlige stunder på den dejlige klitgrund og på den sydvendte og vestvendte terrasse.

Kort fortalt et velbeliggende sommerhus med en fredelig beliggenhed tæt på havet og havudsigt fra grunden - ring allerede i dag, og hør nærmere.

Udlejningsaftale med Feriepartner.


Se andre boliger med samme karakteristika
Ved vandet
  • Bolig 56
  • Grund 6.420
  • Udhus 8
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1974
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 2600 m
  • Stranden 100 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen