Saltum – Pool-hus med havudsigt

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Saltum, Kohlsvej 1, 9493 Saltum

Saltum
Kohlsvej 1, 9493 Saltum

· Super skønt beliggende pool-hus i Faarup
· Flot havudsigt fra huset
· Fremstår flot og velholdt overalt
· Skøn indretning
· Store dejlige terrasser
· Flot kuperet klitgrund
· Kort afstand til strand og hav
· God udlejningsaftale med Dancenter

BELIGGENHED: I et helt fantastisk og unikt beliggende område ved Saltum Strand finder man dette skønne pool-sommerhus, beliggende på en dejlig kuperet naturgrund på 1.771kvm.
Området er kendt for sin helt enestående natur, og byder på alt fra dejlige kuperede klitområder, store lyngsletter, til stille plantager og det hele afgrænset af de helt vidunderlige strande og det fantastiske hav mod vest.
Via et stort forgrenet stisystem kan man vandre, løbe og cykle både korte og længere ture, og tager man bilen og kører de få kilometer til enten Blokhus eller Løkken bydes der på et bredt udsnit af specialforretninger, dagligvareforretninger og restauranter m.m.

BOLIG: Når man kører ad den hyggelige og snoede Faarup Klitvej og når næsten ned til bunden, så finder man Kohlsvej 1, et super skønt og dejligt sommerhus beliggende højt i området med en fantastisk udsigt til havet.

Der er tale om et pænt og meget velholdt pool-sommerhus med en skøn og meget praktisk indretning der indbyder til afslapning, hygge og tilbage lænet livsstil, og man kan enten bruge det til eget brug eller man kan fortsætte udlejning, så er der en rigtig fin indtjening på huset.

Selve huset er skønt indrettet og allerede når man træder ind i entréen kan man fornemme stemningen, og når man går lidt længere frem kommer man ind i huset store skønne og meget lyse stue, et sted hvor man automatisk søger over mod de store vestvendt vinduer og ser den fantastisk udsigt ned mod havet, i åben forbindelse hermed, finder man også husets lyse køkken og spiseafdeling.

Ligger man hertil ikke færre end 4 skønne soveværelser, 2 dejlige badeværelser, hvoraf det ene er i forbindelse med pool afdelingen, så bliver det næsten ikke bedre, ja det skulle da lige være et besøg i den nævnte poolafdeling. Denne indeholder foruden poolen et stort spabad, og adgang til et lille depotrum.

Et skønt hus med masser af muligheder indenfor, men også på de store terrasser der indbyder til skønt udeliv om sommeren.

UDLEJNING: God udlejningsaftale med Dancenter (forhør nærmere hos mægler).
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet Egen pool
  • Bolig 133
  • Grund 1.771
  • Udhus 5
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1987
Saltum

Området er især kendt for sine fantastiske naturområder med mulighed for spændende gåture eller cykelture til stranden og ikke mindst Blokhus og Løkken. Herfra er der kort afstand til masser af aktiviteter for familien, såsom Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Legeplads, Golfbane, Fodboldgolf, ActionHouse samt badebyerne Blokhus og Løkken. Der er skønne sandstrande ved Saltum – og flere sommerhuse ligger i tæt gåafstand til vandet.  En skøn by/område, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige specialforretninger.

Afstande
  • Blokhus by 3750 m
  • Stranden 525 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen