Moderne indrettet rækkehus - skøn sydvendt solgård

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Gl. Hasseris, Bygaden 5D, 9000 Aalborg

Gl. Hasseris
Bygaden 5D, 9000 Aalborg
Moderne indrettet rækkehus med ekstra god plads - Skøn sydvendt solgård

· Nu kan du bo i den attraktive Nordre Nørgaard
· De skønne rækkehuse er placeret rundt om det hyggelige gårdmiljø
· Stilen i det præmierede byggeri fra 1985 er tidløst og elegant
· Til hver bolig hører egen gårdhave, depotrum og p-plads i carporten
· Moderne indretning med store lyse rum og flotte detaljer
· Denne bolig er indrettet med flot hvidt køkken med masser af skabsplads
· Ekstra stort alrum, der svæver over stuen
· Skøn opholdsstue med ekstra loftshøjde og udgang til solgården
· Der er i alt 3 skønne værelser - heraf imponerende soveværelse på ca. 30 m²
· Moderne hvidt bademiljø i samme stil som køkkenet
· En bolig du kan flytte lige ind i...


NORDRE NØRGAARD
Den charmerende bebyggelse er præmieret af Aalborg Kommune for Godt og smukt byggeri i 1987. Ejendommen er fuldmuret med tag af teglsten. Almindelig vedligeholdelse foretages løbende af grundejerforeningen, hvor håndværkere og en gartner sørger for, at alt er pænt og velholdt.
Området har tidligere fungeret som firlænget gård, hvor udhusene omkring den fælles gårdsplads med de stynede lindetræer nu rummer carporte, fælles depot etc. - Det er her I har en privat parkeringsplads med et tilknyttet redskabsrum.

STUEPLAN
Fra den hyggelige gårdsplads kommer du ind ad fordøren med entré og plads til at modtage gæster. Her i stueplan er der indrettet perfekt hvidt køkken med åben forbindelse til alrum. Alrummet er ekstra stort, idet arealet er udvidet over en del af stuen. Her er masser af plads til at samle gæsterne omkring langbordet.
I samme etage er der tillige skøn gæsteværelse eller kontor. Elegant hvidt badeværelse med skabe og vaskemaskine/tørretumbler.

HAVEPLAN
Fra alrummet leder elegant trappe til denne hyggelige etage, hvor der er indrettet stor opholdsstue med udsigt over gårdhaven mod syd og med direkte udgang hertil. Der er tillige stort værelse (oprindeligt soveværelse) på hele 13 m² og med elegant bred skabsvæg.

1. SAL
Her på 1. sal er der indrettet det perfekte soveværelse, der er på hele 30 m². Her er masser af plads og flot lysindfald.

GÅRDHAVE MM
Denne bolig er beliggende stik syd, således du kan nye solen morgen til aften. Gårdhaven er omkranset af flotte bøgehække, og der er anlagt solrig terrasse med ekstra store og brede fliser. Det er her du kan nyde morgenkaffen eller grille lørdag aften.
  • Bolig 124
  • Udhus 4
  • Værelser 3
  • Stuer 2
  • Etager 3
  • Opført 1985

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG
Til toppen