Uimodståelig og stilren villa i Hasseris

Hasseris, Skolebakken 12, 9000 Aalborg

Hasseris
Skolebakken 12, 9000 Aalborg
·Nyrenoveret og stilren villa med enkel have i Hasseris
·Attraktivt placeret på en blind vej ved Stolpedalsskolen
·Pragtfuld og uspoleret udsigt over Limfjorden
·Lækkert Designa-køkken med kvalitetshvidevarer
·Hele tre elegante badeværelser med bruseafsnit
·Rummelig og anvendelig kælder med to disponible rum
·To stuer - den ene har loft til kip og et prægtigt lysindfald
·Stue på førstesalen med kig over kvarterets tage og mod vandet.

Drømmer I om at overtage et lækkert, indflytningsklart hjem med mange fede detaljer og med en flot udsigt over Limfjorden? Så bør I se nærmere på denne villa i Hasseris. I bosætter jer på en blind vej i et skønt, børnevenligt kvarter med legeplads - lige ved Stolpedalsskoven og skoven. Samtidig får I ikke langt til hverken indkøbsmuligheder eller pasningstilbud.

Der er her tale om en villa i tre etager fra 1951, hvilket absolut ikke er synligt for det blotte øje. Hele ejendommen gennemgik en renovering i perioden 2017-2019, hvor der blandt andet er lagt nyt tag og opført en eksklusiv tilbygning med høje vinduespartier og loft til kip.

I flytter ind i et utroligt, stilrent hjem, hvor der er lagt vægt på et ensartet, moderne udtryk og masser af lysindfald. I får glæde af Troldtekt-akustiklofter og smukke, slidstærke gulve, hvidevarer i tysk kvalitet og de hvide elementer på badeværelserne og i køkkenet er fra Designa.

Indenfor venter jer fire værelser, hvoraf forældreafsnittet har indbyggede skabsvægge og eget badeværelse med en muret bruseniche. De øvrige tre værelser deles om to brusebadeværelser, hvoraf det ene har vaskefaciliteter og er placeret i kælderen. Her finder I desuden et depotrum og to disponible rum.

Køkken-alrummet er i dén grad familiens samlingspunkt, og her tilberedes maden ved køkkenøen med håndvask, kogezone og integreret loftemhætte. Alrummet glider ubesværet over mod to trin, som fører jer ned til den pragtfulde stue, der indbyder til afslapning i sofaen. I kan også fortsætte op til endnu en stue på førstesalen, hvorfra I får en uspoleret udsigt til fjorden.

De lune måneder tilbringes under åben himmel på den brede træterrasse med kig til den hyggelige have. Til huset hører en carport med et udhus til opbevaring.

Book en fremvisning og oplev huset på Skolebakken 12 for jer selv!
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 6.395.000
 • Udbetaling 320.000
 • Netto 22.868
 • Ejerudgift 3.342
 • Varmeudgift 1.050
 • Energimærke B
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 189
 • Kælder 67
 • Grund 764
 • Carport 25
 • Udhus 15
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Opført 1951
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Sælger udtaler sig

Da jeg besøgte huset på Skolebakken 12, kunne jeg se et væld af muligheder for at skabe et lækkert hjem til familien. Det var først bagefter, at det egentlig gik op for mig, at beliggenheden er rigtig god, og efter jeg fik fældet de gamle træer i haven, åbenbarede sig en flot udsigt mod Limfjorden.

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen