RØDHUS KLIT FERIECENTER - DIREKTE UD TIL KLITTERNE I 300 - BYEN

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Rødhus Klitvej 353, 9490 Pandrup

Rødhus Klitvej 353, 9490 Pandrup

· Skøn bolig med stor hems
· Flot rustik stil i indretningen
· Super god indretning
· Skøn solgård med den store terrasse
· Brændeovn og elvarme
· God beliggenhed i 300-byen
· Meget kort gåtur til stranden og Vesterhavet
· Ingen udlejning

BELIGGENHED: På den Nordjyske Vestkyst i det smukke naturområde omkring Rødhus strand finder man RØDHUS KLIT FERIECENTER - et fantastisk sted bestående af i alt 148 boliger.
Husene ligger i allerførste parket ud mod Vesterhavet - få minutters gang og stiforbindelse gennem klitterne, bringer dig direkte ned til en af Danmarks bedste strande.

BOLIG: Husene er opført af de absolut bedste materialer, og er tegnet af den anerkendte arkitekt Claus Bremer. Huset er skønt beliggende ud til en fantastisk natur af marehalms klitter.

Dette hus fremstår i flot rustik stil med flotte stengulve, hvidmalede vægge og bl.a. dejlig kombineret stue /køkken med brændeovn, entré med trappe til hems med trægulv og 2 velux vinduer, flot badeværelse med væghængt toilet og bruseniche, to fine soveværelser med 6 sovepladser (der er mulighed for yderligere opredninger på hemsen).

Der er en skøn ugenert solgård med stor terrasse, hvor du kan nyde ferien udsigten i stille og rolige omgivelser. Dette hus har en super god beliggenhed i 300-byen.

UDLEJNING: Ingen udlejning, kan overtages straks.
  • Bolig 76
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1979
Rødhus

Rødhus er et ideelt område for naturelskere, der ønsker at holde ferie i rolige omgivelser ved strand og smuk natur, men samtidig gerne vil være tæt på de mange aktiviteter, seværdigheder og forlystelser, som Nordjylland byder på. De endeløse åbne vidder, gamle klitplantager, brede sandstrande og den fantastiske natur giver ro i sjælen og fornyet energi.​

 
Afstande
  • Blokhus by 6000 m
  • Stranden 700 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen