AMTOFT - PANORAMA FJORDUDSIGT

Morsøvej 23, 7742 Vesløs

Morsøvej 23, 7742 Vesløs

· Fantastisk beliggende sommerhus
· Helt unik udsigt over Limfjorden
· Skøn indretning
· Stor flisebelagt gårdsplads
· Opført i de bedste materialer overalt
· Stor naturgrund ned mod fjorden
· Integreret garage
· Ingen udlejningsaftale

BELIGGENHED: Når man kører på landevejen mellem Fjerritslev og Thisted, og kommer over Vejleren, så drejer man til venstre og kører mod Amtoft - et helt unikt og meget overset sommerhus område med en fantastisk beliggenhed lige ned til fjorden.
Her i dette unikke og fantastiske område finder man dette yderst charmerende og velholdte sommerhus, beliggende på en stor dejlig grund med total panoramaudsigt ud over fjorden.

BOLIG: Her er man hensat til tidligere tiders FEDDET, kendt fra den danske tv-serie Matador - stedet hvor man tilbragte det meste af sommeren og hvor man virkelig slappede af og nød livet i fulde drag. Den eneste forskel derfra til i dag, er at man her får et helt fantastisk og meget velholdt sommerhus, som man kan bruge hele året og dermed få maksimal udnyttelse af det på alle tider af året..

Der er tale om et helt fantastisk flot sommerhus, opført i de bedste materiale overalt og dertil indrettet på en skøn måde der er med til at give indretningen topkarakter og samtidigt en total udnyttelse af den fantastiske udsigt over Limfjorden.

Huset er indrettet med en dejlig entré med klinkegulv, hyggeligt køkken med spiseplads og herfra adgang til en vidunderlige spisestue/vinterhave med en unik udsigt over fjorden, en skøn opholdsstue ligeledes med fjordudsigt og her er der endvidere lavet en flot Svensk kakkelovn som er med til at fuldende billedet..
Huset er indrettet med to fine soveafdelinger, således at der i forbindelse med husets entré er indrettet et stort dejligt soveværelse og et flot badeværelse, mens der i den anden ende af huset er indrettet en gæsteafdeling med to fine værelser og et dejligt badeværelse.

En fyldestgørende beskrivelse af dette skønne emne vil være svær at lave, det skal simpelthen opleves.

Ring allerede i dag og book en fremvisning af dette skønne emne, her bliver du ikke skuffet...

UDLEJNING: Ingen udlejningsaftale
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 3.400.000
 • Udbetaling 170.000
 • Netto 12.579
 • Ejerudgift 2.278
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 153
 • Grund 3.145
 • Garage 30
 • Værelser 3
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Opført 1991 / 2010

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen