MURERMESTERVILLA - ÅRETS HUS I TVERSTED I 2002

Tversted, Fyrrevej 1B, 9881 Bindslev

Tversted
Fyrrevej 1B, 9881 Bindslev

· Kan benyttes som sommerhus eller helårshus
· Fantastisk naturområde med bl.a. klitplantage
· Kun 650 m. til havet
· Flot renoveret i 2001
· Masser af atmosfære
· 3 flotte stuer med høje gipslofter med stuk
· HTH-køkken fra 2001
· 2 badeværelser

BELIGGENHED:
I helt fantastisk naturområde og i et af de bedste kvarterer i Tversted finder man denne murermestervilla, der blev kåret til årets hus i Tversted i 2002.
Villaen ligger i gåafstand til havet - kun 650 m. og med gode muligheder for hyggelige traveture på de etablerede stier i området.
Tversted er en lille hyggelig landsby bebygget med smukke, gamle huse i egnens stil. Kører du direkte gennem Tversted, kommer man til en af Vestkystens bedste og bredeste strande med høje klitter og store vidder.
Nyd den fantastiske strand ved byen, sejl i kano på Uggerby Å eller gå på opdagelse i byens og omegnens antikforretninger, gallerier og små kunsthåndværkere samt spisesteder. Tversted ligger som nabo til Nordjyllands ældste klitplantage med naturlegeplads, søer, udsigtstårne, shelters og mange kilometer cykel- og vandreruter.

BOLIG:
Velkommen til Tannisbo som villaen hedder og blev kåret til årets hus i Tversted i 2002. Højt beliggende på en 1.591 kvm. grund.
Villaen er flot renoveret i 2001 med respekt for bygningens karakteristika og her er masser af atmosfære.
Her er bl.a. rødt tegltag, hvide gesimser, hvide termovinduer der passer perfekt til husets stil. Indvendig er der flotte høje gipslofter med stuk og plankegulve i en del af huset. Bygningen står i sin helt originale stil med flot hall, fyldningsdøre m.m.
Om renoveringen kan bl.a. nævnes støbte gulve med gulvvarme i underetage og tilslutning til fjernvarme.
VVS på badeværelser udskiftet 2001 og 2005. Elinstallationer er ligeledes skiftet.

STUEPLAN:
Den gamle fårestald er nu lavet om til hyggelig stue med brændeovn, klinkegulv med gulvvarme, lofter med synlige bjælker . 3 flotte stuer med høje gipslofter med stuk, den ene med brændeovn (den ene stue kan bruges som soveværelse eller værelse).
HTH-køkken fra 2001 med spiseplads. Pænt badeværelse med bruseniche. Entré og baggang med vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til haven. Flot hall med trappe til 1. sal.

1. SAL:
Stort soveværelse med udgang til altan. Fra soveværelset er der adgang til eget badeværelse med badekar.
Værelse (kan evt. opdeles i 2 værelser) samt et walk-in-closet.

HAVE:
Spændende og flot randbeplantet grund med mulighed for de perfekte læ og solforhold.
Skøn flisebelagt solterrasse med stor baldakin. Lille hyggelig terrasse. Et tredje sted på grunden, hvor man kan slappe af og sidde og nyde sommeren er ved de 2 drivhuse hvor man også kan dyrke sine egne tomater, agurker m.m.

En villa med 2 anvendelsesmuligheder enten som helårsbolig eller sommerhus.

En fantastisk dejlig beliggenhed på en stor grund, hvor man er ugeneret.

Ring og hør nærmere og aftal en fremvisning.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.450.000
 • Udbetaling 125.000
 • Netto 8.656
 • Ejerudgift 2.123
 • Varmeudgift 490
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 182
 • Grund 1.591
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Opført 1919
Hjørring kommune

Hjørring Kommune er en kommune i Region Nordjylland, som ud over Hjørring omfatter byerne HirtshalsSindal og Løkken. Kommunen dækker den nordvestlige del af Vendsyssel, grænsende mod Frederikshavn Kommune i øst, Brønderslev Kommune i syd og Jammerbugt Kommune i sydvest. Hjørring er kommunens største by.

Motorvejen E39 har sit danske udgangspunkt ved færgelejet i Hirtshals, hvorefter den går mod syd gennem kommunen. Fra Hirtshals er der færgeforbindelse til NorgeIsland og FærøerneVendsysselbanen kommer fra syd mod Hjørring by, hvorefter den går stik mod øst. På Vendsysselbanen har kommunen stationer i VråHjørringSindal og Tolne. Fra Hjørring by er der desuden forbindelse til Hirtshals via lokalbanenHirtshalsbanen.

Hjørring Kommune opstod ved sammenlægning af kommunerne HirtshalsHjørringLøkken-Vrå og Sindal i 2007.

Afstande
 • Stranden 625 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen