BLOKHUS - SKØNT MORMOR SOMMERHUS

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Skraavejen 1, 9492 Blokhus

Skraavejen 1, 9492 Blokhus

· Fantastisk beliggende sommerhus
· Fremstår lyst og hyggeligt i oprindelig stil
· Skønt terrasse område
· Stor dejlig grund med randbeplantning af træer
· Ældre anneks med muligheder
· Stor fin garage
· Kort afstand til Blokhus by
· Ingen udlejning, kan overtages straks

BELIGGENHED: I det helt unikke og fantastiske område mellem Blokhus og Kryle Klit finder man dette skønne sommerhus. Området er utrolig attraktivt og er med sin korte afstand til henholdsvis Hune og Blokhus - det helt perfekte match såfremt man ønsker fred og ro, men samtidigt gerne vil have adgang til shopping, café og restaurant besøg.
Der er ligeledes kort afstand til en af Danmarks bedste strande, og her er der altid fantastisk at være, om det er en varm sommerdag med badning og leg i sandet, eller en blæsende kold efterårsdag og en lang travetur langs vandet, så er det helt unikt og skønt.

BOLIG: Er man på udkig efter en stille og fredfyldt oase, ikke langt fra by, strand og hav, så kunne dette skønne og fantastiske hus på Skraavejen 1 lige være stedet man kigger efter, opført i den helt rigtige mormor stil..

Stiller man store krav til luksus, så er det ikke her man skal tilbringe sine ferie, for her er der virkelig tale om en lille perle, en beliggenhed som tiltaler de fleste, og et hus som emmer af charme, hygge og atmosfære - ja faktisk et sted man ikke kan undvære...
Når bilen er parkeret og man når frem til huset, finder man et skønt ældre sommerhus opført og indrettet i den helt rigtige stil med vægten lagt på hygge, afslapning og samvær med familien.

Indenfor finder du, et stort kombineret køkken/stue med brændeovn, loft til kip samt udgang til terrasse. 2 gode soveværelser samt badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.

Ligger man hertil muligheden for at udnyttet det lille udhus til anneks, og den store skønne grund, så er det en skøn perle med masser af muligheder.

UDLEJNING: Ingen udlejning, kan overtages straks.
  • Bolig 82
  • Grund 2.690
  • Garage 28
  • Udhus 18
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1958
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 1300 m
  • Stranden 1200 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen