SALTUM - beliggende i 1. klitrække

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Egernvej 24, 9493 Saltum

Egernvej 24, 9493 Saltum

· Fantastisk beliggende sommerhus
· Direkte adgang til stranden fra egen grund
· Flot havudsigt fra grunden
· Virkelig flot og velholdt overalt
· Lyst og indbydende indrettet
· Stor dejlig syd/vestvendt terrasse
· Vidunderlig natur lige uden for døren
· En sjælden udbudt perle

BELIGGENHED: Man kører forbi den flotte hvide kirke i Saltum, og fortsætter næsten ud til stranden lige inden drejer man til venstre af Fårup Klitvej, her følger man den smukke og snoede vej et stykke, inden man drejer til højre ned ad Egernvej. En af de smukkeste veje i hele området ved Fårup Klit, og her næsten ude for enden af vejen, finder man dette helt unikke og meget velholdte sommerhus.

Huset er beliggende på en skøn kuperet og helt ugeneret klitgrund - og fra toppen af klitten vest for huset er der en flot udsigt ud mod havet og ind over det fantastisk smukke naturområde huset er beliggende i.

Fra huset er der direkte adgang til stranden, forestil dig en varm sommermorgen, i badetøjet og op over klitten, så er du i bølgerne og klar til en ny dejlig feriedag, eller måske en ruskende og frisk efterårsdag med en lang travetur ved havet - det hele er lige udenfor huset...

BOLIG:
Der er tale om et skønt beliggende sommerhus, som fremtræder i yderst velholdt stand overalt, dette såvel ude som inde, og man fornemmer at ejerne har passet særdeles godt på huset og stedet i almindelighed.

Huset er flot placeret på grunden og der er taget størst muligt hensyn til vejr og vind i indretningen af husets store flotte terrasser. Her er det faktisk altid muligt at finde en dejlig krog med læ, sol, eller bare almindelig stilhed fra hverdagens larm og indtryk.

Allerede ved ankomsten fornemmer man den vidunderlige ro, og her er så fredfyldt, at man næsten føler man er helt alene i verden, men frem bag en klit kommer der springende et par rådyr, og man bliver igen mindet om storheden, og det unikke ved dette skønne område af Fårup Klit.

Vel fremme ved huset får man låst sig ind, og kufferten bliver pakket ud i et af husets i alt tre soverum, hvor der plads til i alt 6 overnattende gæster. Videre frem i huset finder man det flotte badeværelse, som er holdt i samme flotte stil som resten af huset.
Dernæst kommer man til et skønt kombineret rum med køkken og stue med velplaceret brændeovn. Dette skønne rum vender mod sydvest og man får således et fantastik naturligt lys ind i rummet. Fra køkkenet er der via terrassedøren udgang til den store terrasse, som er flot anlagt mod syd/vest og giver unikke muligheder for at opholde sig udendørs en stor del af døgnet.

Endelig er der, sammenbygget med huset mod vest, et fint opbevaringsrum/depot, her kan man opmagasinere havemøbler, grill, cykler m.m.

UDLEJNING: Huset har siden 2017 været udlejet via Sol & Strand 7 uger om året.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet
  • Bolig 77
  • Grund 4.917
  • Udhus 4
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1986
Saltum

Området er især kendt for sine fantastiske naturområder med mulighed for spændende gåture eller cykelture til stranden og ikke mindst Blokhus og Løkken. Herfra er der kort afstand til masser af aktiviteter for familien, såsom Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Legeplads, Golfbane, Fodboldgolf, ActionHouse samt badebyerne Blokhus og Løkken. Der er skønne sandstrande ved Saltum – og flere sommerhuse ligger i tæt gåafstand til vandet.  En skøn by/område, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige specialforretninger.

Afstande
  • Blokhus by 4000 m
  • Stranden 150 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen