BLOKHUS - ÆLDRE SOMMERHUS I CENTRUM

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Grossvej 2, 9492 Blokhus

Grossvej 2, 9492 Blokhus

· Hyggeligt ældre sommerhus i Blokhus
· Opført i autentisk stil
· Beliggende på lille charmerende grund
· Et hus med masser af muligheder
· Fint udhus sammenbygget med huset
· Overdækket terrasse
· Kort afstand til centrum, hav og strand
· Ingen udlejning - kan overtages straks

BELIGGENHED: Dette super hyggelige sommerhus på Grossvej 2 er beliggende i gåafstand til Blokhus by, hvor man finder et rigt udbud af dejlige specialforretninger, dagligvarebutikker, og et herligt udbud af hyggelige restauranter og caféer, der alle er med til at skabe nogle dejlige rammer om familiens ophold i Blokhus.
Man finder desuden en af Danmarks smukkeste og dejligste sandstrande ved Blokhus, og hertil er der ligeledes gåafstand. Er man til lange gåture og naturoplevelser, så er Blokhus plantage ligeledes tæt ved.

BOLIG: Er det et slot man er på udkig efter, så er det nok ikke her man skal stoppe og kigge, men er det til gengæld et ældre, super hyggeligt og autentisk sommerhus man leder efter, så er dette hus virkelig et besøg værd.

Huset er et rigtig brætspils hus, et sted hvor man slapper af, smider benene op og virkelig bare nyder livet, alt imens man spiller de gode gamle brætspil, ingen computer, ingen forstyrrende elementer, kun den rene rå hygge..
Stedet er oprindelig opført i 1967 og fremstår i næsten original stand, og man har her mulighed for sætte sit eget præg på tingene, ombygge, bygge nyt, eller måske bare nyde huset som det er, man har masser af muligheder.

Selve huset er indrettet med et godt spisekøkken hvor der ligeledes er opgang til en lille hems, en lille mellemgang der giver adgang til henholdsvis et soveværelse, og et ældre badeværelse med toilet og bruser. Videre frem kommer man ind i en hyggelig stue med en lille alkove, en ældre flot brændeovn, og det er også herfra der er udgang til den syd vendte terrasse.

For enden af huset er der lavet en overdækket terrasse, som kan være med til at forlænge de skønne sommeraftener.

Sæt overliggeren ned og bestil en fremvisning af dette ældre hyggelige sommerhus.

UDLEJNING: Ingen udlejning - kan overtages straks.
  • Bolig 44
  • Grund 384
  • Udhus 10
  • Værelser 1
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1967
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 600 m
  • Stranden 850 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen