Liebhavervilla i absolut særklasse med en enestående udsigt

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Indre Hasseris, Kong Georgs Vej 21, 9000 Aalborg

Indre Hasseris
Kong Georgs Vej 21, 9000 Aalborg
Liebhavervilla i absolut særklasse med en enestående udsigt!

·En af de bedste beliggenheder i Hasseris
·Enestående panoramaudsigt over Limfjorden
·Rolig og privat placering for enden af en lukket vej
·Liebhaveri i absolut særklasse
·Gennemgående, veludført stil i kvalitetsmaterialer
·Spændende indretning i flere plan
·Stor, højloftet kælder med masser af muligheder
·Enkel og ugeneret have med lækre detaljer.


Det er på en af de absolut bedste beliggenheder i Hasseris - med panoramaudsigt over Limfjorden, Egholm og Aalborg - at I finder dette smukke liebhaveri. Villaen udfolder sig over en spændende planløsning med flere plan, og den moderne og veludførte stil vil hurtigt falde i Jeres smag.

Allerede fra den private placering i bunden af det lukkede vænge kan I skue over horisonten med en storslået udsigt, der rummer både by og natur. Bilen parkeres i den tilknyttede dobbeltcarport, inden I bevæger jer indenfor i den flotte, hvide villa med fine trædetaljer.

Hvorfor ikke starte rundvisningen i det enestående køkken-alrum. Her modtages I af et ganske særpræget udtryk, der emmer af utrolig høj kvalitet. Loftet er ført til kip og med den åbne planforskydning til stuen, sikres der et flot og gennemstrømmende lysindfald. Gæsterne kan tage plads ved middagsbordet og nyde vuet gennem det brede vinduesparti, mens I står for madlavningen i det åbne rum, som er elegant udført i et stilrent interiør med køkkenø. Efter middagen kan I tage de få skridt ned til stuen, hvor brændeovnsindsatsen sørger for en varm knitren, og her kan I endnu engang lade jer betage af det uforstyrrede udkig.

I får også glæde af tre værelser, som er fordelagtigt opdelt i to separate afsnit, så både børn og forældre har privatliv. Hvert afsnit har eget badeværelse, hvoraf forældrenes har dobbelt håndvask, bruseafsnit og badekar. Etagen gemmer også på et bryggers.

Den store, højloftede kælder har et væld af gode muligheder med badeværelse og flere anvendelige, disponible rum, hvoraf ét især vil egne sig som åbent multirum til fællesaktiviteter.

Haven er meget ugeneret, og her kan I nyde bare at være jer selv under grillhyggen eller afslapningen.

Kontakt os for en fremvisning og mere information.
  • Bolig 216
  • Kælder 100
  • Grund 988
  • Garage 32
  • Udhus 10
  • Værelser 6
  • Stuer 2
  • Etager 2
  • Opført 1985
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen