Fredericiagade i nyere ejendom

Fredericiagade 13R, 2., 9000 Aalborg

Fredericiagade 13R, 2., 9000 Aalborg
- FÆLLESLÅN ER INDFRIET
· Central beliggenhed i Aalborgs vestby nær vandet og havnen.
· En oase i Vestbyen - omgivet af grønne områder til begge sider.
· Begynd dagen med morgenkaffen på den østvendte svalegang.
· Flot og moderne stue med et fantastisk lysindfald.
· Nydelige og lyse trægulve, som blev lagt i 2009.
· Lækkert køkken hvor du kan udfolde dine kulinariske evner.
· Lyst og velholdt badeværelse med en separat bruseniche.

Leder du efter en lys og moderne bolig, som er tæt på alt? Så skal du kaste et blik på denne flotte toværelses lejlighed i Aalborgs vestby, hvor du får gåafstand til både vandet og centrum.

Med adresse på Fredericiagade 13R er du omgivet af grønne områder med bænke på begge sider af hjemmet. Her kan du fange solens stråler i sommerhalvåret, eller du kan spadsere til et af de rekreative områder i nærheden. Havnen med Aalborg Street Food ligger lige i nærheden, og også indkøb, busstoppested og Aalborg Vestby Station er indenfor 550 meter.

Dit nye hjem udfolder sig i en murstensejendom med tegltag fra 1989, og bag hoveddøren på anden sal bliver du mødt af en indbydende lejlighed med et fantastisk lys. Vinduerne er udskiftet i 2018, og i 2009 blev der lagt nydelige trægulve.

Fra entréen har du adgang til hele boligen, og især den skønne stue, der flyder sammen med køkkenet fremstår utrolig lækker. Det velholdte køkken præsenterer sig med hvide fronter, som står pænt til træbordpladen, og her får du rig mulighed for at udfolde dine kulinariske evner. Dine gæster kan tage plads om spisebordet i stuen, og efter middagen kan hyggen fortsætte i det bløde sofahjørne i den anden ende af rummet.

Ved siden af opholdsmiljøet er soveværelset placeret, og herinde får du masser af opbevaringsmuligheder i det fastmonterede skab. Som et ekstra plus kan du åbne en dobbeltdør til en fransk altan, hvorfra du kan nyde eftermiddagssolen samt smukke solnedgange.

Afslutningsvis får du et badeværelse i virkelig god stand med separat bruseniche, og morgenkaffen kan indtages på svalegangen mod øst.

Lyder det som et sted, du ikke kan vente med at kalde for dit nye hjem? Så ring og hør nærmere allerede i dag.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 1.545.000
 • Udbetaling 80.000
 • Netto 5.489
 • Ejerudgift 2.186
 • Varmeudgift 650
 • Energimærke D
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 66
 • Kælder 3
 • Værelser 1
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1989

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen