BLOKHUS/PIRUP - DEJLIGT NATUROMRÅDE

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Bloksbjerg 92, 9492 Blokhus

Bloksbjerg 92, 9492 Blokhus

· Super hyggeligt sommerhus
· Velholdt, lyst og indbydende
· Taget er skiftet i 2008
· Pænt renoveret badeværelse og køkken
· Varmepumpe og pille-brændeovn
· Stor skøn terrasse, delvist overdækket
· Attraktiv ugeneret beliggenhed i Pirup
· Stille og rolige omgivelser direkte ved klitplantagen
· Gå og cykelafstand til Blokhus By, Strand og Fårup Sommerland

BELIGGENHED: I det dejlige område PIRUP, tæt ved Blokhus og direkte op til helt fantastisk natur med klitplantage, finder man dette hyggelige og charmerende sommerhus beliggende på en skøn randbeplantet grund og for enden af blind vej.
Pirup området er et yderst attraktivt sted, herfra er der ikke langt til bl.a. Hune og Blokhus - her finder man et stort udbud af hyggelige specialforretninger, supermarkeder, restauranter og Fårup Sommerland.
I Blokhus finder man ligeledes en af Danmarks smukkeste og dejligste badestrande, og stedet besøges hvert år af tusindvis af mennesker - alt dette er med til at gøre området til et af de mest populærere feriesteder på den Jyske Vestkyst.

BOLIG: Her er alletiders mulighed for at blive ejer af et super hyggeligt og charmerende sommerhus i den helt rigtige stil, et skønt fristed - ren balsam for krop og sjæl.

Sommerhuset er renoveret og taget er skiftet i 2008. Fremstår i en god stand og indflytningsklart med bl.a. lyse vægge og lofter, den gode indretning og de helt rigtige og fine kvaliteter, der let kan danne ramme om de fremtidige ferier og friweekends.

Allerede når du træder ind i den fine entré fornemmer du hyggen og charmen, der er kendetegnet ved dette sted, og man finder her foruden et dejligt renoveret badeværelse med bruseniche samt gulvvarme. Hyggelig stue i åben forbindelse med renoveret køkken fra 2008. Køkkenet er i lyse farver og har udgang til østvendt morgenterrasse. I stuen er der pille-brændeovn og varmepumpe samt udgang til skøn overdækket terrasse mod syd og vest.
Dernæst er der et soveværelse med loft til kip samt et gæsteværelse.

Et stort anneks/udhus giver p.t. plads til cykler, grill og havemøbler - men kan nem indrettes til et ekstra værelse.
Endvidere 2 kvm. udhus.

En stor træterrasse med masser af plads til afslapning og solbadning samt en delvist overdækket terrasse – der er med til at give de lange sommeraftner endnu mere længde.

UDLEJNING: Sommerhuset udlejes gennem Novasol.
  • Bolig 55
  • Grund 1.261
  • Udhus 2
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1986 / 2006
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 3000 m
  • Stranden 2800 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen