Elegant villa i forskudte plan

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Indre Hasseris, Evasvej 16, 9000 Aalborg

Indre Hasseris
Evasvej 16, 9000 Aalborg
Indre Hasseris - En af de bedste beliggenheder

· Velindrettet villa opført i flot stil fra 1954
· Siden opførelsen har der kun været få ejere, hvorfor husets stil og sjæl er intakt
· Fremstår indflytningsklar med flotte hvidmalede facader og sortmalet tag i skifer/eternit
· Rigtig god planløsning med et samlet areal på 180 m² heraf 90 m² bolig og 90 m² højloftet kælder
· Beliggende i lukket have med gamle frugttræer og ugenert solterrasse mod syd og vest
· Perfekt for både familien med og uden børn, idet kælderen indeholder bad og 2 store disponible rum

BELIGGENHED:
Evasvej er en af de attraktive og lukkede veje i Hasseris Pigekvarter - Den attraktive beliggenhed er perfekt for de mange børnefamilier i området - Samtidig er der få minutters gang til Annebergstien og videre til de grønne områder ved Kridtgraven.

BOLIG I STUEPLAN - 90 m²
Fra vejen leder sti til fortrappen, hvorfra man via hoveddøren ledes ind i bred og lys entré - Allerede her opleves huset spændende indretning med 4 trin op til værelsesafdeling, mens stuerne mod syd og vest er i samme plan som entré og køkken - Alle rum fremstår lyse og med flotte hvidpudsede lofter - Der er endvidere klinkegulve og smukke afslebne trægulve.

I stuerne er der en loftshøjde på hele 250 cm, hvilket sammen med det flotte lysindfald giver en skøn atmosfære. Mod vest er der indrettet opholdsstue med smukke glasskydedøre til spisestuen mod syd. I spisestuen er der god plads til at samle familien ved langbordet, mens man nyder udsynet til haven. Dobbelte glas-terrassedøre leder til hyggelig udestue med udgang til sydvendt terrasse.

Fra spisestuen er der indgang til køkkenet, og der er således muligt at indrette køkken/alrum ved at fjerne en letvæg. Køkkenet fremstår i med det oprindelige køkken fra Poggenpohl med lakerede låger og integrerede greb i stål. Køkkenet er særdeles velholdt, og passer perfekt i retro-stil.

Mod nord er der indrettet soveafdeling med hyggeligt soveværelse med indbyggede skabe samt børneværelse ligeledes med indbyggede skabe. Flot gæstetoilet med hvide klinker og gulvvarme. Her er god plads, således der evt. kan indrettes bruseniche.

KÆLDER - 90 m²
Fra entréen er der åben trappe til kælderen, hvorved der er en naturlig forbindelse mellem de 2 etager. Kælderen fremstår med særdeles god loftshøjde, og med godt lysindfald fra de mange store vinduer. Kælderen er som stueplan indrettet i 2 forskudte niveauer, og der er en skøn stemning.

Her er stort renoveret badeværelse med hvide klinker med gulvvarme og stor muret bruseniche. Stort disponibelt rum på ca. 20 m², der er perfekt til bordtennisrum, hjemmebiograf etc. Yderligere disponibelt rum ca 11 m² med skabe. Endvidere meget stort bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
Her er god plads til fx at lave bordarrangement og højskabe. Fra kælderen er der egen udgang til have.

HAVE - 768 m²
Villaen er beliggende i stor have med perfekt syd- og vestvendt solterrasse, hvor man kan være helt ugenert. Skøn baghave med frugttræer og omkranset af høj hæk. Præsentabel forhave med flisebelagt indkørsel til god garage. Haven er anlagt med fokus på minimal vedligeholdelse.
 • Bolig 90
 • Kælder 90
 • Grund 768
 • Garage 15
 • Udhus 12
 • Værelser 2
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Opført 1954
Afstande
 • Aalborg City 1,5 km
 • Hasseris Bymidte 1 km
 • Klostermarksskolen 1 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG
Til toppen