Kong Christians Alle - bynært

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Hasseris, Kong Christians Alle 17, 9000 Aalborg

Hasseris
Kong Christians Alle 17, 9000 Aalborg
· Attraktiv beliggenhed tæt på hverdagens fornødenheder.
· Hele 256 etagemeter at sætte jeres eget præg på.
· To stuer en suite, der fremstår lyse og rummelige.
· Tre soveværelser på førstesalen.
· Mulighed for et fjerde værelse eller ekstra stue i stueplan.
· Kælder med mange muligheder
· Hyggelig, lukket have.

Har I hænderne rigtigt skruet på, og kan I se muligheder, hvor andre ser begrænsninger? Så læs med her, for vi udbyder netop nu denne store villa i Hasseris, som I kan sætte jeres helt eget præg på. I sit nuværende format består ejendommen på 256 etagemeter, der breder sig fra kælder til første sal, mens udearealet giver jer en dejlig have, der er lukket. Prikken over i’et er dog den bynære beliggenhed tæt på hverdagens fornødenheder - velkommen til Kong Christians Alle 17.

Fra adressen får I kort gåafstand til både bus, pasningstilbud og Klostermarksskolen, ligesom Handelsgymnasiet og Katedralskolen findes lige i nærheden. En rask gå- eller cykeltur tager jer nemt ind til midtbyens hyggelige gader, og der er ikke engang én kilometer til Vestbyen Station, Haraldslund Vand- og Kulturhus eller biblioteket. Endelig når I også hurtigt vandet, Skovdalen og Kildeparken på cykel.

Stueplan indeholder et ældre, men funktionelt køkken med træfarvede fronter. Der er meget praktisk få skridt ind til de to stuer en suite, hvor det er oplagt at etablere en spiseafdeling samt en hyggelig dagligstue med behaglige sofamøbler. Etagen rummer også et gæstetoilet og et værelse, som I kan indrette efter behov. Førstesalen gemmer på tre separate soveværelser, et gæstetoilet og et køkken, mens kælderen byder på et flisebadeværelse med både badekar og bruseniche. Her er også et viktualierum og fire disponible rum, hvorfor I får masser af plads at råde over.

Udenfor fuldendes boligen af den skønne have, som vender mod øst. Herude er der både græsplæne og en terrasse, hvorfra sommerhalvåret kan nydes i fulde drag i fremtiden.

Lyder dette hjem som noget for jer? Ring for en fremvisning.
  • Bolig 161
  • Kælder 95
  • Grund 597
  • Værelser 3
  • Stuer 2
  • Etager 3
  • Opført 1927
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen