SALTUM STRAND - fantastisk velholdt sommerhus

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Porsevej 31, 9493 Saltum

Porsevej 31, 9493 Saltum

· Skønt beliggende ud til fredede arealer
· Fantastisk indretning af huset
· Fremstår i tip top stand overalt
· Opført i de bedste materialer
· Skønne terrasser rundt ved huset
· Stor carport med 2 separate depotrum
· Kort afstand til strand og hav
· Udlejningsaftale foreligger - men med begrænset binding

BELIGGENHED: I det attraktive område ved Saltum Strand finder man dette sommerhus opført af KK-fritidshuse. Huset er smukt opført og bygget på en helt fantastisk naturgrund der grænser op til store fredede arealer.
Fra huset er der 500 meter til en af Danmarks måske bedste badestrande og der er i området ligeledes rig mulighed for lange gåture m.m., eller man kan køre de få kilometer til enten Blokhus eller Løkken, der hver især byder på et bredt udsnit af specialforretninger, dagligvareforretninger og restauranter m.m. Indenfor kort afstand finder man også Fårup Sommerland og golfbane

BOLIG: Vejen snor sig ned forbi Guldager Camping, forventningerne til ferien stiger, og snart kører man op ad den lille stikvej på Porsevej der fører frem til nr. 31, et super lækkert KK-sommerhus opført i de allerbedste materiale og med en beliggenhed der giver de bedste betingelser for en helt fredelig og stille ferie..

Så er rammerne sat for et besøg i dette yderst velindrettede sommerhus fra 2005, der stadig fremstår som næsten nyt, og lad det være sagt med det samme, et besøg her skuffer ikke.

Selve huset er indrettet på en super god måde og indeholder entré, lækkert badeværelse med stort spa/sauna/bruseniche, videre frem kommer man ind i huset hjerterum, et stort lækkert køkken med åben forbindelse til spiseplads og til en skøn opholdsstue med brændeovn.
Endvidere er der et stort soveværelse med direkte adgang til eget flot badeværelse med bruseniche, yderligere 3 skønne værelser med masser af sengepladser, samt opgang til ikke færre end to rummelige hemse.

Et fantastisk sommerhus der opfylder de fleste krav og kan danne skønne rammer om fremtidige ferier og weekends.

Bilen kan parkeres i den store carport, der er flankeret af to fine depotrum.

UDLEJNING: Der foreligger udlejningsaftale med begrænset binding til udlejning i sommermånederne.
  • Bolig 104
  • Grund 2.230
  • Carport 25
  • Udhus 6
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2005
Saltum

Området er især kendt for sine fantastiske naturområder med mulighed for spændende gåture eller cykelture til stranden og ikke mindst Blokhus og Løkken. Herfra er der kort afstand til masser af aktiviteter for familien, såsom Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Legeplads, Golfbane, Fodboldgolf, ActionHouse samt badebyerne Blokhus og Løkken. Der er skønne sandstrande ved Saltum – og flere sommerhuse ligger i tæt gåafstand til vandet.  En skøn by/område, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige specialforretninger.

Afstande
  • Blokhus by 6000 m
  • Stranden 675 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen