Solbyen - enderækkehus i flot stand

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Hasseris, Solbyen 2, 9000 Aalborg

Hasseris
Solbyen 2, 9000 Aalborg
· Formidabel placering i Solbyen i Hasseris.
· En perfekt beliggenhed med gåafstand til alt i hverdagen.
· Enderækkehus med overskuelig for- og baghave med terrasser.
· To smukke stuer en suite med egeparketgulv.
· Nyere Invita-køkken med hvidt interiør og teakbordplade.
· Tre skønne værelser med faste skabe på førstesalen.
· Pænt badeværelse med moderne stil og bruseniche.
· Delvis renoveret kælder med god loftshøjde

På en stille vej nær Hasseris Bymidte udfolder dette attraktive enderækkehus sig med en fordelagtig planløsning, der breder sig over to plan + kælder. Glæd jer til en yderst attraktiv placering i Solbyen og en overskuelig for- og baghave med flere terrasseområder.

Beliggenheden i Hasseris bliver ikke meget bedre end her, da alle faciliteter til hverdagens brug er at finde inden for kort afstand. Det gælder både daginstitution, bibliotek og Stolpedalsskolen, som børnene uden problemer kan cykle til. Skal gåturen nydes i grønne omgivelser, er Mølleparken tæt ved, hvilket også er tilfældet for det smukke Kridtgraven. Ligeledes vil I være nær Aalborg centrum.

Den rødstensmurede ejendom er opført i 1947 og fremstår særdeles velholdt, og af nyere istandsættelser kan der nævnes vaskerummet fra december 2018.

Indenfor ligger de to smukke stuer en suite med gennemgående egeparketgulv. Stuerne kan nemt opdeles i en sofaafdeling og en spisesektion alt efter behov, og så beriges begge rum af et herligt lysindfald fra vinduespartierne. Der er udgang til terrassen fra den ene stue.

Den resterende del af stueplan udgøres af et elegant Invita-køkken, der fordeler sig på to sider - dog kan der langs den ene væg også placeres et mindre spisebord til de hurtige måltider.

De hvide, grebsfrie elementer i køkkenet harmonerer fint med bordpladen i teaktræ, hvori den glaskeramiske kogezone med gasblus fra Voss er integreret. Gennem de kolde måneder kan I ydermere tænde for gulvvarmen og nyde lunen under fødderne, mens morgenmaden tilberedes.

På første sal møder I tre gode værelser, hvoraf de to har indbyggede skabe. Etagen råder også over et pænt badeværelse. Hjemmets fuldendes af den højtliggende kælder med tre disponible rum og et vaskerum.

Bestil en fremvisning.
  • Bolig 110
  • Kælder 55
  • Grund 238
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 3
  • Opført 1947
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen