Aalborg/Nørresundby - 2 altaner - flot udsigt til Fjorden!

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Nygade 15, 3. TV., 9400 Nørresundby

Nygade 15, 3. TV., 9400 Nørresundby

·Flot renoveret lige ved Fjorden og gåafstand til Aalborg C
·Flot og lyst åbent renoveret køkken-miljø - flotte hvide elementer m.v.
·Stort og flot badeværelse, stor bruseniche med glasdør m.v.
·Altan fra soveværelse og kig til Fjorden og broen
·Stor altan fra stuen og ligeledes flot udsigt til Fjorden
·To skønne store og lyse stuer med bl.a. stuk-roset og paneler
·Åbent entré/køkken-miljø med bl.a. indbyggede garderobeskabe
·Lige ved Fjorden, Limfjordsbroen, Nørresundby Torv og Aalborg C

Vil du/I bo centralt med nem adgang til alle Nørresundby og Aalborg C´s mange faciliteter, og på en skøn beliggenhed med hele 2 altaner med panoramaudsigt til Fjorden og Aalborg, så er dette netop boligen!

Lejligheden indeholder et stort åbent og meget lyst entré/køkken-miljø - med stort vinduesparti med masser af lysindfald, flotte hvide elementer og alt i hvidevarer samt spots i loftet. Endvidere et meget stort og flot renoveret badeværelse - bl.a. med ekstra stor bruseniche med glasdør, stor flot håndvask med skab og væghængt toilet samt spots i loftet. Fra køkken endvidere adgang til skønt soveværelse med udgang til altan. Hér kan du nyde udsigten ned til Fjorden og Limfjordsbroen m.v..

Lejligheden rummer endvidere 2 store stuer - med flot dobbeltdør imellem. Den ene stue med udgang til stor altan mod nord/vest - og hvor der ligeledes er flot kig til Fjorden - hér er der plads til at invitere et par venner til udendørs-hygge en skøn sommeraften. Den anden stue har en bred karnap med stort vinduesparti - som gør stuen utrolig lys og hyggelig. Stuerne har stuk-roset og endvidere paneler på vægge.

En fantastisk lejlighed med panoramaudsigt til fjorden og to dejlige altaner.
  • Bolig 97
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1936 / 1989
Nørresundby Havnefront

I daglig tale kaldes byen ”Solsiden”, da man hér ofte oplever sollysets genskin i Limfjordens bølger. Og netop beliggenheden ned mod Limfjorden og den imponerende udsigt til Aalborgs Havnefront, har i de seneste år betydet særdeles stor byggeaktivitet med attraktivt beliggende beboelsesejendomme. Nørresundbys nyrenoverede havnefront, de skønne grønne områder omkring Lindholm Strandpark, gode indkøbsmuligheder og den korte afstand til Aalborg midtby, gør Nørresundby til et oplagt valg for unge såvel som ældre og børnefamilier.

Afstande
  • Aalborg City 1,5 km
  • Indkøb 600 m
  • Vandet 200 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen