Aalborgs mest eksklusive Penthouse

Penthouse med tagterrasse, Bispensgade 16, 3. TV., 9000 Aalborg

Penthouse med tagterrasse
Bispensgade 16, 3. TV., 9000 Aalborg
299 m² Penthouse med 78 m² tagterrasse og taglounge

· Drømmer du om privat tagterrasse og egen taglounge?
· Ønsker du at bo på toppen af Aalborg City?
· Så er denne eksklusive bolig svaret på alle dine ønsker
· Lejligheden er på hele 377 m², der alle er nyindrettet i 2015
· Stilen er elegant og komforten høj med bl.a. gulvvarme overalt og 2 badeværelser
· Projektet er gennemført i samarbejde med arkitekterne Nørkær+Poulsen (N+P Arkitektur)
· Designet byder på store smukke rum med bl.a. 52 m² eksklusivt køkken/alrum
· Bibliotek og TV-Lounge på i alt 66 m²
· Mastersoveværelse og 2 elegante badeværelser
· Selvstændig værelsesfløj med 4 store værelser på op til 15 m²
· Åbent kontor - hvor du kan arbejde i fred og ro
· Fra biblioteket er der trappe direkte op i din private taglounge
· Her er der indrettet 28 m² lounge med køkken og stuemiljø
· Skydes foldedøren til side er der adgang til 50 m² ugenert solterrasse
· Overalt er der betagende udsigt over byens tage og til Sallings Rooftop
· Lejligheden ligger højere end naboejendommene
· Hvilket udover et fantastisk lysindfald også giver en fornemmelse af at være ugenert

BELIGGENHED
Denne unikke taglejlighed er beliggende lige i hjertet af Aalborg City, hvor du inden for 2 minutters gang kan nå både P-huset og caféerne på C.W. Obels Plads. Med denne skønne placering er det oplagt at efterlade bilen i p-huset hele weekenden, mens du oplever byens puls til fods eller på cyklen.

Den smukke herskabelige ejendom er fra 1908, og den fantastiske facade i granit og mursten findes ikke mangen til. Du kan komme til hoveddøren via gården ved P-huset eller via den præsentable indgangsportal fra Bispensgade. Her er flotte paneler og herskabelige detaljer. Straks du kommer ind i opgangen gentages denne herlige stil med masser af historiske detaljer, der går igen i hele ejendommen.

TAGTERRASSE - 78 m² (50 m2 + 28 m2 lounge)- 360 GRADERS UDSIGT
Dette er en rigtig Penthouse-lejlighed, der er beliggende i toppen af den smukke ejendom. Der er endda en hel ekstra etage, som rummer den private tagterrasse.
Fra lejligheden leder ny elegant trappe til den unikke taglounge, der er indrettet som boligen med smukke gulve. Loungen en på 28 m² med plads til at samle gæsterne omkring langbordet eller blot at læse i en bog i lænestolen. Der er indrettet ekstra køkken, således du kan stege kødet på grillen og forberede maden lige inden for.
Er du til udsigt og sol, så kan du blot folde alle dørene til side og få direkte adgang til terrassens åbne område på hele 50 m². Den store terrasse rummer både solkroge, grønne planter og overdækket areal. Der er ydermere depot til havehynder etc. Terrassen er total ugenert med sol dagen lang.

299 m²
Der findes ikke mange boliger magen til denne, hvor du har næsten 300 m² fordelt på et plan. Alt er renoveret og nyindrettet i 2015, hvor designet og indretningen er udført i samarbejde med Aalborg arkitekterne Nørkær+Poulsen. I forbindelse med totalrenoveringen blev de mange oprindelige elegante detaljer kombineret med moderne komfort. Der er således gulvvarme overalt
Resultatet er store smukke rum med unikke detaljer, som fx ekstraordinært brede gulvplanker i natur-eg. De flotte gulve passer perfekt til den stramme stil i indretningen med glatte filtede vægge og hvide lofter med lyddæmpning. Med respekt for bygningens 100-årig historie og oprindelige stil er enkelte udvalgte mure og fritlæggende hanebånd bevaret

BRED HALL
Fra hoveddøren ledes du ind i en præsentabel hall med indbygget garderobe og adgang til, eksklusivt bademiljø med unikke detaljer.

Straks du kommer ind i hallen opleves sus fra lejlighedens flotte stil og store rum.

52 m² KØKKEN/ALRUM
Hjertet i boligen er indrettet til det største køkken/alrum,du måske har oplevet. Her er masser af plads til madlavningen, og den 9 meter lange køkkenvæg giver respekt. Der er også masser af plads til familie og gæsterne, og i det daglige står langbordet med plads til 10-12 personer altid klart.

Fra alrummet er der tre-fløjsdør til den 33 m2 store opholdslounge / TV-stue, som er indrettet med lydloft og hvor du har mulighed for at lukke dørene til resten af boligen.

Alrummet åbner op mod ekstra stort multirum på hele 45 m², hvor der er indrettet bibliotek og integreret kontor.

MASTERSOVEVÆRELSE
Til forældrene er der 19 m² soveværelse med ekstra bred og høj skabsvæg

VÆRELSESFLØJ MED 4 VÆR.
Til gæster og børn er der indrettet egen afdeling med hele 3 store værelser på 13-15 m² og ekstra kontor/gæsteværelse på 8 m². Der er eget badeværelse med ekstra god plads.

Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Altan / Tagterrasse
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 8.800.000
 • Udbetaling 440.000
 • Netto 31.450
 • Ejerudgift 8.498
 • Varmeudgift 1.000
 • Energimærke E
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 299
 • Kælder 28
 • Værelser 5
 • Stuer 3
 • Etager 2
 • Opført 1908 / 2015
Aalborg Midtby

Her finder du et væld af spændende specialforretninger og spisesteder samt et unikt miljø med historiske bygninger og en særlig nordjysk ånd. Det hyggelige gågademiljø fordeler sig ud fra Nytorv og byder på utallige shopping muligheder samt diverse hyggelige kaffebarer og caféer.

En af Aalborgs mange hjertesager er det veletablerede studiemiljø. Herunder kan fx nævnes Studenterhuset og Nordkraft, som byder på alt fra uddannelses- og sportsfaciliteter til kunst og koncerter. Gå ej heller glip af en gåtur langs den flotte nye Havnefront, hvor du finder bl.a. Utzon Center og Musikkens Hus.

Afstande
 • Aalborg City 10 m
 • C. W. Obels Plads 50 m
 • Indkøb 10 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen