INDFLYTNINGSKLAR LÆKKER LEJLIGHED I VESTBYEN!

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Fredericiagade 17N, 2., 9000 Aalborg

Fredericiagade 17N, 2., 9000 Aalborg

· God beliggenhed i Aalborgs vestby tæt på City og Havnen
· Flot ejendom fra 1989 med grønne områder
· Hyggelig sydvest vendt svalegang med plads til indretning
· Køkken alrum og hyggelig tv-stue i åben forbindelse
· Masser af lys fra de store vinduer og den franske altan
· Rummeligt badeværelse med bruseniche, vaskesøjle og gulvvarme
· Lækkert Vordingborg køkken fra 2015 i åben forbindelse til alrummet
· Soveværelse med plads til garderobeskab
· Døre og vinduer udskiftet i 2018

Fredericiagade har en god placering i Vestbyen med gåafstand til indkøb, caféer, fitnesscenter, streetfood og meget mere. Gaden er desuden i gåafstand til Aalborg City med alle dens muligheder og fristelser og man kan skyde genvej igennem Reberbansgade, hvor man helt sikkert kan blive inspireret til aftensmaden.Ejendommen ligger tilbagetrukket fra gaden og har et flot grønt areal foran sig. Allerede her føler man sig godt tilpas, når man kommer hjem til sine faste rammer.


Oppe på 2. sal går vi langs en hyggelig svalegang, hvor man har mulighed for at indrette med lidt altan-møbler og en evt. grill. Entréen er rummelig med opbevaringsskab og god plads til overtøjet og sko. Her fra er der direkte adgang til det flotte køkken alrum. Lys og lækkert og et flot og velholdt køkken fra Vordingborg Køkken 2015 med alt i hårde hvidevarer. Her kan du nemt udfordres kulinarisk imens vennerne nyder en kold drink på den anden side af køkken-øen.

Alrummet har åben forbindelse til dagligstuen, som har en hyggelig indretning og med en flot fransk altandør, som giver et helt fantastisk lys og radiatorskjulere, som skaber en hyggelig stemning. Desuden et soveværelse med garderobeplads og et stort badeværelse med bruseniche og desuden både vaskemaskine og tørretumbler. Så er du fri for at gå i vaskekælderen med vasketøjet.
Alt i alt en rigtig flot og velholdt lejlighed. Lige til at flytte ind i og med en perfekt beliggenhed i Aalborg V. tæt på alle byens fristelser og muligheder. I lejligheden er der installeret Philips Hue system.
Ring allerede i dag for en fremvisning.
  • Bolig 66
  • Værelser 1
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1988
Vestbyen

Vil du bo i gåafstand fra Aalborg City´s pulserende liv og samtidig nyde godt at det hyggelige miljø omkring lystbådehavnen og Fjorden, så er Vestbyen stedet for dig. Her finder du ro og fred, gode indkøbsmuligheder og masser af charme og sjæl.

Derudover er det også i Vestbyen, du finder Nordjyske Arena, Haraldslund vand- og kulturhus, væddeløbsbanen og det snarligt nyrenoverede Vestre Fjordpark – et samlingssted for alle, der har lyst til at svømme, sejle i kano og kajak, windsurfe, vinterbade eller bare nyde solen og naturen ved fjorden. 

Afstande
  • Bådehavnen 500 m
  • Centrum 1,5 km
  • Indkøb 150 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

DET BEDSTE VALG
Til toppen