Tylstrup - hyggelig rødstensvilla

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Bilgårdsvej 58, 9382 Tylstrup

Bilgårdsvej 58, 9382 Tylstrup

· Flot rødstensvilla
· Opført i gode materialer overalt
· Hyggeligt og fint indrettet
· Stor dejlig stue
· God rummelig garage
· Skøn lukket have
· Beliggende i roligt og børnevenligt kvarter
· Kort afstand til skole, indkøb m.m.

BELIGGENHED: Huset er beliggende i den hyggelige by Tylstrup ca. midtvejs mellem Aalborg og Brønderslev - og med kun ca. 3 min. til motorvejen er der tale om en yderst central placering. Tylstrup er en utrolig aktiv og meget initiativrig by, hvor lokalsamfundet betyder rigtig meget. Her værnes om værdierne på alle fronter og den lokale skole og idrætsforening er omdrejningspunkterne for meget af det der sker, men der er et stor udbud af andre aktiviteter og tillige fine muligheder for indkøb.

BOLIG: Der er her tale om en dejlig rødstensvilla, beliggende i et af byens rolige kvarterer, og der er fra villaen kun ganske få minutter gang til både børnehave, skole, gode indkøbsmuligheder, samt offentlig transport.
Villaen er opført i 1966, men fremtræder overalt i pæn og flot stand - bl.a. er der i 2012 indsat nye plastvinduer og i 2015 er taget gennemgået og malet, og villaen fremstår yderst vedligeholdt.

Allerede når man drejer op i indkørslen ved villaen og stiger ud af bilen fornemmer man roen, dog kan man høre et par børnestemmer i en af nabohaverne, der er gang i legen, men alligevel fornemmer man idyllen og roen her...

Vel ankommet sker indgangen til villaen igennem det store kombinerede bryggers og entré, og herfra videre ind i huset fordelingsgang, der giver adgang til ikke mindre end 3 fine værelser, heraf det ene et stort og rummeligt soveværelse med god skabsvæg. Det er også i denne afdeling man finder badeværelset, der er med både kar og bruseniche.
Videre frem i villaen finder man husets køkken med fin spiseplads, hvorfra man har adgang til en stor dejlig og rummelig stue.

Udearealerne består af en skøn bred indkørsel der er flisebelagt og fører op til en god muret garage og redskabsrum, samt en skøn grund udlagt med græs.

En fin villa med masser af kvaliteter og muligheder..
  • Bolig 116
  • Grund 722
  • Garage 29
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1966
Tylstrup

Velkommen til Tylstrup. Tylstrup er beliggende i Aalborg Kommune, den sydlige del af Vendsyssel. Hér er omkring 20 km til Aalborg By og med til- og afkørselsmulighed til motorvej E39 – er man let i såvel Aalborg som Hjørring fra Tylstrup. Tylstrup er ligeledes beliggende tæt ved den flotte natur i Hammer Bakker og har de skønne Ultvedsøerne lige udenfor byskiltet. Tylstrup har en god skole og med klassetrin  fra 0. – 6. klasse. Endvidere er der god idrætsforening med masser af muligheder for fritidsinteresser. Du finder naturligvis også børnehaver og mulighed for at handle i den Lokale Brugs. Derudover finder du slagter, frisør, pizzeria, tankstation m.v.

Afstande
  • Indkøb 450 m
  • Skolen 700 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen