Perfekt rækkehus med egen sydvendt have

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Gl. Hasseris, Bygaden 32D, 9000 Aalborg

Gl. Hasseris
Bygaden 32D, 9000 Aalborg
Moderne og lys bolig - Her kan du flytte lige ind

· Måske det bedst beliggende rækkehus i Gl. Hasseris
· Den helt rigtige stil med lyse rum og skøn sydvendt have
· Masser af plads såvel inde som ude
· Flot moderniseret med bl.a. elegant køkken/alrum fra 2018
· Smukke afslebne trægulve og flotte hvide lofter over alt
· Perfekt indrettet med hems og hele 3 værelser
· Stor sydvendt opholdsstue med plads til at samle familie og venner
· Godt bryggers, uundværligt gæstetoilet og stort badeværelse m/bruseniche og badekar
· Boligen er opført i 1986 som dobbelthus, så du kan gå direkte fra carporten til haven eller bryggerset
· I denne bolig kan du flytte lige ind...

BELIGGENHED
Denne skønne bolig er beliggende i virkelig hyggelig forening med blot 10 attraktive boliger, der er opført ved stort grønt område egen græseng. Foreningen ejer dette areal, således man selv bestemmer over anvendelsen. Gl. Hasseris er kendt for de smukke oprindelige landhuse og de flotte nyere boliger, der er opført i flot stil der matcher områdets landsbyidyl. Når du bor her, er du tæt på alt - således er de grønne områder beliggende lige ude for døren, mens indkøb, gymnasium og skole er blot få minutters gang herfra.

STUEPLAN
Når du ankommer til rækkehuset oplever du straks, at det minder om en villa opført med flotte detaljer og gode materialer. Du kan vælge at parkere bilen i carporten, hvorfra du kan 5 skridt bryggerset med masse af skanbsplads. Du kan også vælge at gå ind ad hoveddøren, hvor du kommer i entréen med garderobe og flot gæstetoilet.

Mod syd og ud mod solterrassen er der indrettet stor stue i vinkel, og overalt i stuen er udsigt over haven og de grønne arealer. Her i stuen lægger du straks mærke til de flotte gulve, de hvide lofter og de vandskurede vægge. Det giver den helt rigtige stil og herligt indtryk af gennemført byggeri.

Fra stuen er de delvist åbent til elegant køkken moderniseret i 2018. Køkkenet er med masser af skab og udført med flotte hvide fronter og ekstra gode hvidevarer.

1. SAL og HEMS
Den elegante trappe leder til 1. sal, der også er lys og luftig. Her er indrettet ekstra stort bademiljø, hvor der udover dobbelte håndvaske også er såvel bruseniche som badekar. Man kan vist ikke ønske sig mere...

Der er 3 soverum fordelt på stort soveværelse med skabsvæg. Skønt børneværelse samt teenage-værelse med trappe til hemsen.

HAVEN
Rækkehuset er beliggende i skøn have, hvor der mod vejen er hyggelig forhave og indkørsel til carport med redskabsrum. Mod syd er stor og meget privat solterrasse med plads til både grillen, havebordet og solsengene. Fra terrassen er udsigt over den skønne og flot beplantede have, der løber direkte over i græsengen. På den måde får du både en nem have og samtidig fornemmelsen af plads og vidde.

De grønne arealer ejes af ejerforeningen, og der er her man kan tage på picnic, spille rundbold etc.
  • Bolig 119
  • Kælder 3
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 2
  • Opført 1986
Gl. Hasseris

Gammel Hasseris udgør den sydlige del af Hasseris og grænser i syd op til Skalborg. Det er primært et boligkvarter og med mange familieboliger samt ikke mindst Gammel Hasseris Skole. Bor du i Gammel Hasseris har du kort afstand til handlemuligheder i Hasseris Bymidte, men også kun få km. til City Syd. Området er utrolig børnevenligt og med mange cykel- og gangstier. Endvidere lige ved KFUM Hallen, hvor flere sportsklubber har hjemsted – herunder bl.a. håndbold, badminton, fodbold, tennisklub m.v.

Afstande
  • Gl. Hasseris Skole 800 m
  • Hasseris Gymnasium 700 m
  • Indkøb 800 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG
Til toppen