Luksuriøs 3-værelses - nyistandsat

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Hasseris, Blegdalsparken 33, 2. TV., 9000 Aalborg

Hasseris
Blegdalsparken 33, 2. TV., 9000 Aalborg
· Nyistandsat 3Ver med flotte detaljer.
· God planløsning med to indretningsvenlige værelser.
· Lækkert Designa-køkken og -badeværelse.
· Lys opholdsstue med udgang til sydvendt altan.
· I får kort afstand til Aalborgs mange hyggelige faciliteter.
· Dejlige fællesarealer med en stor græsplæne.
· Fra altanen kan I nyde en smuk udsigt med havkig.
· Gode parkeringsforhold med plads til gæster.

I Hasseris byder vi nu velkommen til denne indflytningsklare 3 værelses lejlighed, som er nyistandsat i 2019. De moderne rammer oser af lækre detaljer, og så får I også en stor, sydvendt altan.

Inden døre er køkkenet, badeværelset og entréen belagt med pæne gulvklinker forsynet med gulvvarme, mens der er flotte trægulve i resten af boligen. Smarte loftspots sikrer jer endvidere et dejligt lys i alle rummene.

Når I træder indenfor, kan I hænge overtøjet i entréens skab, før I bevæger jer videre ind i lejligheden. Designa-køkkenet er opført i en vinkelform, hvor de tidløse, grebsfrie elementer prydes af en stenbordplade. Her er der tænkt på et funktionelt arbejdsmiljø med en ovn i ergonomisk højde samt en induktions kogezone, og så er der plads til at svinge med gryder og pander, når hverdagens måltider skal tilberedes.

Badeværelset fremstår stilfuldt i det samme design som i køkkenet, og her får I en god bruseniche og et væghængt toilet samt vaskefaciliteter

Opholdsstuen byder på et smukt lysindfald, og herinde er der spændende muligheder for at etablere en spiseafdeling og et hyggeligt sofahjørne, hvor I kan koble af om aftenen. I kan træde direkte ud på den solrige altan, hvor I kan nyde den skønne udsigt mod syd og mod fjorden. I forbindelse med altanen har I adgang til et skur, som er indrettet med tre hylder til ekstra opbevaring.

Endeligt får I også to værelser, hvor det ene gemmer på skabsplads bag skydelågerne.

Der hører et kælderrum til lejligheden, og fællesarealet består af en græsplæne og flere grønne arealer foran hovedindgangen. Der er gode parkeringsforhold, hvor det er muligt at tilkøbe en carport.

Her kommer I altså til at bo i et roligt område med naturskønne omgivelser og gåafstand til indkøb.

Kontakt os for en fremvisning.
  • Bolig 80
  • Kælder 2
  • Udhus 75
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1978

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen