Velholdt 3Vér med smuk udsigt over Limfjorden

Østerbrogade 140, 8., 9400 Nørresundby

Østerbrogade 140, 8., 9400 Nørresundby


·Sublim udsigt over Limfjorden og Aalborg
·Istandsat badeværelse med inventar fra Tine Hundrup
·Lys og indbydende stue med fine indretningsmuligheder
·Flot køkken fra Tine Hundrup med corianbordplade
·Skøn og aflukket altan
·Suveræn beliggenhed nær offentlig transport og indkøbsmuligheder
·To gode og store værelser
·P-kælder, m/mulighed for leje af p-plads - fortrinsret for ejere i foreningen hvis nogen ledig


I Nørresundby bliver I mødt af denne istandsatte og indflytningsklare tre-værelseslejlighed, som ligger godt med udsigt over Limfjorden. Samtidig kan I glæde jer over en istandsat bolig, der giver jer indbydende kvadratmeter at opholde jer på.

Lejligheden ligger øverst på ottende etage, hvor I kan tage elevatoren op. Heroppe er der via entréen indgang til en fordelingsgang, der leder jer til det lækre køkken, som er fra slutningen af 2017. Køkkenet er fra Tine Hundrup og fremtræder med hvide, grebsfrie elementer, der er udstyret med en bordplade i Corian. Endvidere er der i køkkenet alle hårde hvidevarer, hvilket giver jer perfekte betingelser til at tilberede delikate middage. Efter maden er færdig, kan I tage den med ind i den rummelige stue, som kan indrettes med både spisesektion og komfortable møbler, og så er her desuden et rigtig dejligt lysindfald. Herudover får I to værelser samt et badeværelse. Badeværelset er sat i stand i slutningen af 2017, og har ligesom køkkenet inventar fra Tine Hundrup, og så er her bruseniche og rum til at have vaskefaciliteterne stående. Som prikken over i’et er der fra stuen udgang til en aflukket altan, som kan arrangeres med skønne loungemøbler, så I kan sidde her og beskue det fantastiske vue udover fjorden og Aalborg. Afslutningsvis er der også en svalegang, der ligeledes sikrer jer flotte omgivelser at beskue.

Til ejendommen får I mulighed for at parkere i kælderen, og så er der cykelkælder og kælderrum. Endvidere kan I se frem til en suveræn beliggenhed, der sikrer jer nærhed til alle hverdagens nødvendigheder i form af indkøb og offentlig transport.

En lejlighed, der bare skal ses! Kontakt os for en fremvisning.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.195.000
 • Udbetaling 110.000
 • Netto 7.793
 • Ejerudgift 1.949
 • Varmeudgift 550
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 105
 • Kælder 3
 • Værelser 2
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1966 / 2005
Nørresundby

I daglig tale kaldes byen ”Solsiden”, da man hér ofte oplever sollysets genskin i Limfjordens bølger. Og netop beliggenheden ned mod Limfjorden og den imponerende udsigt til Aalborgs Havnefront, har i de seneste år betydet særdeles stor byggeaktivitet med attraktivt beliggende beboelsesejendomme. Nørresundbys nyrenoverede havnefront, de skønne grønne områder omkring Lindholm Strandpark, gode indkøbsmuligheder og den korte afstand til Aalborg midtby, gør Nørresundby til et oplagt valg for unge såvel som ældre og børnefamilier.

Sælger udtaler sig

Det der gør denne lejlighed helt unik er den suveræne beliggenhed. Udsigten over Limfjorden og udover Aalborg er helt sublim, og fra både svalegangen og den aflukkede altan er der flot vue. Samtidig er der i bunden af opgangen indkøb, ligesom her er trygt at bo. Det er en lejlighed der skal opleves.

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen