Totalrenoveret lejlighed med egen p-plads i Aalborg centrum

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Aalborg C, Jernbanegade 21C, ST., 9000 Aalborg

Aalborg C
Jernbanegade 21C, ST., 9000 Aalborg
Totalrenoveret lejlighed med egen p-plads i Aalborg centrum

·Indflytningsklar bolig med suveræn beliggenhed i Aalborg centrum
·Totalrenoveret lejlighed med lækre kvalitetsmaterialer
·Indbydende stue med plads til både sofa og spisebord
·Lækkert køkken-alrum, der samler jer over madlavning og samvær
·Tre gode værelser med mange anvendelsesmuligheder
·Stilrent badeværelse med plads til en smart vaskesøjle
·Praktisk og flot kælderplan med tre disponible rum
·Skøn nærhed til alt fra lækre spisesteder til smarte butikker.


Denne spændende lejlighed har mange forcer - og med nøgleord som fuldstændig indflytningsklar, totalrenoveret med lækre kvalitetsmaterialer og tre værelser får I fortrinlige rammer her i Aalborg centrum.

Boligen har en bekvem placering i stueplan, så I slipper for turen med tunge indkøbsposer op ad trapperne. Hertil hører også egen parkeringsplads i gården og en fælles cykelkælder.

I bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en fin planløsning uden spildplads. Lejlighedens hjerte er det herlige køkken-alrum, der samler familien om madlavning og socialt samvær.

Køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer - akkompagneret af en rå murstensvæg, der skaber kant til det lyse udtryk. Det er udstyret med god skabsplads og flere hvidevarer fra Siemens, heriblandt integreret kaffemaskine og ovn i ergonomisk højde, så I får skønne rammer til de kulinariske udfoldelser.

Den indbydende stue har sydvendte vinduespartier, som gavmildt lader lysindfaldet strømme ind. Her tilføjes desuden ekstra charme i form af en rå murstensvæg ligesom i køkkenet, hvilket skaber en rød tråd i boligen.

De tre værelser byder på mange muligheder - hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Oveni har to af dem praktisk skabsplads. Endelig er der et lækkert badeværelse med gulvvarme, bruseniche, væghængt toilet, spejl med indbygget lys og plads til en smart vaskesøjle. Desuden er der fra entréen nedgang til en meget fin kælderplan med tre disponible rum.

Udenfor venter en fælles gårdhave, hvor det i sommerhalvåret er helt oplagt at nyde middagen under åben himmel.

Beliggenheden midt i byen er suveræn - her bugner af alt fra lækre spisesteder til smarte butikker og hverdagens fornødenheder. Ligeledes finder I Kildeparken, skole og daginstitution inden for en radius af én kilometer, mens Aalborg Zoo, Musikkens Hus og Nordkraft er en kort cykeltur væk. Afslutningsvis er der hurtig adgang til bus, togstation og motorvej.

Kom og oplev boligen!
  • Bolig 136
  • Kælder 43
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1895
Aalborg Midtby

Her finder du et væld af spændende specialforretninger og spisesteder samt et unikt miljø med historiske bygninger og en særlig nordjysk ånd. Det hyggelige gågademiljø fordeler sig ud fra Nytorv og byder på utallige shopping muligheder samt diverse hyggelige kaffebarer og caféer.

En af Aalborgs mange hjertesager er det veletablerede studiemiljø. Herunder kan fx nævnes Studenterhuset og Nordkraft, som byder på alt fra uddannelses- og sportsfaciliteter til kunst og koncerter. Gå ej heller glip af en gåtur langs den flotte nye Havnefront, hvor du finder bl.a. Utzon Center og Musikkens Hus.

Sælger udtaler sig

Det dejlige lysindfald skaber en let og indbydende stemning, så boligen føles meget mere rummelig. Desuden har lejligheden egen indgang, så vi føler nærmest, at det er et byhus. Beliggenheden midt i byen taler for sig selv - den er helt perfekt!
 

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen