Solbyen/Hasseris - virkelig flot og hyggelig - lige v/Kridtgraven

Hasseris, Solbyen 90, 9000 Aalborg

Hasseris
Solbyen 90, 9000 Aalborg
· Flot køkken fra HTH - år 2015
· Skønt lyst og åbent køkken-/stuemiljø
· Rigtig hyggelig træterrasse i baghaven
· 3 fine værelser på 1. salen samt badeværelse
· Fin kælder med bryggers, badeværelse og flere disp. rum
· Gårdhave foran ejendommen med plads til bl.a. cykler
· Børnehave, skole samt stor legeplads i nærområdet
· Lige ved det skønne område Kridtgraven


Nu har I muligheden for at overtage nøglerne til denne skønne villa i første parket til Kridtgraven i Aalborgs bynære forstad Hasseris. Foruden den fantastiske panoramaudsigt til den flotte natur og Limfjorden fra samtlige rum, kan I se frem til en hyggelig have og et moderne indrettet hjem på hele 176 etagemeter - velkommen til Solbyen 90!

Stueplanet indeholder et flot køkken-/alrum i åben forbindelse med en nydelig, lys stue, som fremstår indretningsvenlig. Det tosidede HTH-køkken fra 2015 står utrolig stilrent med hvide, grebsfri låger og skuffer, mens betongulvet med gulvvarme tilføjer et råt look. Køkkenet byder desuden på loftspots, indbyggede højttalere fra Sonos og et særlig smukt udsyn til solnedgangens aftenrøde.

På førstesalen møder I tre fine værelser og et badeværelse med et nyt HTH-skabselement fra 2018. Nederst i villaen får I glæde af en yderst anvendelig kælder med et bryggers og et badeværelse - begge med gulvvarme. Her gemmer sig ligeledes tre disponible rum med mange brugsmuligheder.

Den dejlige baghave forskønnes af en stor, solrig terrasse i træsorten ipé, en mindre græsplæne samt en havelåge for enden, så I let kan gå en tur ned til Kridtgraven. Når I sidder i de behagelige udendørsmøbler, skal I nyde den luftige atmosfære, de høje træer og naturligvis udsigten. Foran ejendommen har I desuden en gårdhave med plads til cykler.

I kommer til at bo på en rolig vej, hvor der kun er gennemkørsel for beboerne. Fra hoveddøren nås hurtigt indkøbsmuligheder. Børnehaven Juliane samt Gl. Hasseris Skole, og som en lille bonusinformation finder I Giraflegepladsen lige i nærheden. Der er lige under tre kilometer til Aalborgs livlige centrum.

Kan I se Jer selv bo her, så kontakt os endelig for en fremvisning.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 4.695.000
 • Udbetaling 235.000
 • Netto 16.803
 • Ejerudgift 3.333
 • Varmeudgift 718
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 110
 • Kælder 66
 • Grund 205
 • Værelser 3
 • Stuer 1
 • Etager 3
 • Opført 1956
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen