Retrovilla nær skolen

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Hasseris, Harlekinvej 6, 9000 Aalborg

Hasseris
Harlekinvej 6, 9000 Aalborg
NETOP NEDSAT 300.000

Retrovilla nær skolen - Skøn sydvendt have
· Drømmer du om en bolig lige ved Gl. Hasseris Skole og Rotunden
· Ønsker du også en villa i elegant stil fra 1960erne
· Så er denne skønne villa lige noget for dig
· Effektiv indretning med meget stor stue og mulighed for køkken/alrum
· Moderne køkken i flot stol
· Skønt moderniseret badeværelse
· 2 gode og lyse værelser
· Villaen er perfekt beliggende i skøn have på 800 m²
· Der er således gode muligheden for en evt. tilbygning

BELIGGENHED
Harlekinvej er en af de skønne stille sideveje ved Gl. Hasseris Skole, hvor der også nem adgang via stierne til både parken ved Rotunden og indkøb i Hasseris Bymidte. Vejen er blind, så børnene kan cykle og lege lige uden for døren.

INDRETNING
Straks fra vejen lægger du mærke til villaens klassiske stil fra 1964 med fladt tag og de helt rigtige gule mursten, der er eftertragtet her i Hasseris. Indretningen er klassisk med smukke trægulve og hvide lofter.

Villaen er er effektivt indrettet med stort moderne køkken med masser af skabe og hyggelig spiseplads. Det er oplagt at åbne op direkte ind til stuen, der er lige på den anden side af væggen.

Stuen er hele på 32 m², og den aflange facon gør, at der er masser af plads. Der er flot udsigt til have, og udgang til skøn sydvendt solterrasse.

Soveafdeling med lys og delvist moderniseret badeværelse, der er holdt i lyse farver. Stort soveværelse med god plads og flot skabsvæg med originale låger. Endvidere lyst børneværelse.

Stort bryggers i lyse farver og med masser af skabsplads.

HAVE
Villaen er beliggende i herlig syd- og vestvendt have med masser af sol. Mod vejen er der skøn forhave med den uundværlige murede garage og hyggelig havegang til fordøren.

Selve haven en helt privat og med smukke planter. Der er masser af plads til både drivhuset og trampolinen.

Der er stor solrig terrasse med udgang fra stuen samt hyggelig solgård.

BYGGE TIL
Der er også muligt at bygge til huset, da dette er godt placeret længst mod nord på grunden.
  • Bolig 94
  • Grund 800
  • Garage 26
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1964
Gl. Hasseris

Gammel Hasseris udgør den sydlige del af Hasseris og grænser i syd op til Skalborg. Det er primært et boligkvarter og med mange familieboliger samt ikke mindst Gammel Hasseris Skole. Bor du i Gammel Hasseris har du kort afstand til handlemuligheder i Hasseris Bymidte, men også kun få km. til City Syd. Området er utrolig børnevenligt og med mange cykel- og gangstier. Endvidere lige ved KFUM Hallen, hvor flere sportsklubber har hjemsted – herunder bl.a. håndbold, badminton, fodbold, tennisklub m.v.

Afstande
  • Indkøb 800 m
  • Skolen 100 m
  • Sport 250 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG
Til toppen