Pragtfuld herskabslejlighed i hjertet af Aalborg

Aalborg C, Slotsgade 31A, 1., 9000 Aalborg

Aalborg C
Slotsgade 31A, 1., 9000 Aalborg

·Smuk og herskabelig femværelseslejlighed i hjertet af Aalborg
·Tre stuer en suite med elegante og klassiske detaljer
·Dejligt soveværelse med et walk-in-closet og fransk altan
·Indbydende badeværelse med kar og en smart brusekabine
·Stort, stilrent spisekøkken med hvide elementer og træbordplader
·Skøn altan med udsyn direkte ind i Slotsparken
·Egen parkeringsplads og elevator direkte til entréen
·Flot udsigt til Utzon Centret, Nordkraft og Fjorden.


I hjertet af Aalborg ligger denne pragtfulde femværelseslejlighed og byder sig til. Foruden et dejligt, indflytningsklart hjem med kig til Slotsparken fra altanen, venter jer også en beliggenhed i særklasse, hvor I har udsigt til Nyhavnsgade, Utzon Centret og helt til Nordkraft og fjorden. Samtidig kan I nyde den nemme adgang til et væld af spisesteder, specialforretninger og andre af hverdagens nødvendigheder.

I overtager en indbydende bolig på første sal af en charmerende, solgul ejendom med egen elevator og parkeringsplads i baggården. Samtidig deler I et praktisk rum i baghuset med overboen, så I har et sted at stille cykler, værktøj og andre ting.

Lejligheden gennemgik en større istandsættelse for 17 år siden og efterfølgende er alt passet utroligt godt på og vedligeholdt efter alle kunstens regler. Allerede ved første øjekast bemærker I de herskabelige detaljer i form af stilrene gulve, franske døre og hele tre stuer en suite prydet med loftoptryk, høje vægpaneler, ornamenterede vinduesrammer samt et prægtigt lysindfald.

Den ene af de tre stuer munder ud i et værelse og et mindre gangareal, der bringer jer til soveværelset med walk-in-closet, fransk altan og et elektrisk mørklægningsgardin, der også tager al unødvendig støj og sikrer jer en behagelig nattesøvn. Ved siden af soveværelset er det flotte badeværelse med en smart brusekabine samt et ovalt badekar til de langsomme weekendmorgener.

Resten af boligen gemmer på bryggerset og gæstetoilettet samt det hyggelige og store køkken med viktualierum og plads til en spisesektion. Køkkenets hvide, tidløse elementer er smukt ledsaget af massive træbordplader og en kogeø med indbygget kogezone. Hertil hører også integrerede hvidevarer og en Quooker samt amerikaner køleskab.

I sommerhalvåret åbner I fra køkkenet og ud til den skønne altan, som nærmest bliver en ekstra del af hjemmet, der kan arrangeres med havemøbler, grill og blomsterkrukker.

Det er tilladt at holde husdyr.

Book en fremvisning.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 4.995.000
 • Udbetaling 250.000
 • Netto 17.873
 • Ejerudgift 3.297
 • Varmeudgift 1.115
 • Energimærke B
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 178
 • Værelser 4
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1889

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen