Flot fuldmuret villa på en lukket vej i Visse

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Visse, Myrtebo 10, 9210 Aalborg SØ

Visse
Myrtebo 10, 9210 Aalborg SØ
· Attraktiv beliggenhed på lukket villavej.
· Dejlig have med flere solrige kroge.
· Blot ti minutters kørsel fra Aalborg centrum.
· Velindrettet planløsning til børnefamilien.
· I alt fem rigtig gode soveværelser.
· Lys og indbydende stue med plads til familien.
· To pæne badeværelser, herunder ét med spabad.
· Carport med integreret redskabsrum.

For enden af en lukket villavej i forstaden Visse ved Aalborg finder I denne flot fuldmurede ejendom, som nu kan blive jeres. Ejendommen fra 2000 breder sig over ét plan, hvor I kan se frem til en velindrettet planløsning, mens der udenfor er en dejlig have med solrige kroge – velkommen til Myrtebo 10.

I overtager et velholdt hjem med zink-tagrender, Comlux el-styresystem samt gulvvarme overalt. Indenfor bemærker I straks den indbydende atmosfære og åbne indretning – især i køkken-alrummet og stuen, der forenes til ét stort opholdsmiljø med masser af plads til hele familien. Køkken-alrummet prydes af de originale Invita-elementer, en hyggelig brændeovn samt nydelige gulvklinker, som går igen flere steder i boligen. Hjemmekokken kan blandt andet glæde sig over gode skabsløsninger og et lyst alrum, hvor I snildt kan placere et langt middagsbord. Stuen præsenterer sig særdeles stemningsfuld, hvor prikken over i’et er den nemme udgang til terrassen og haven. Huset indeholder endvidere et oplagt forældreværelse ved siden af spabadeværelset, mens de resterende fire værelser danner et perfekt børneafsnit med et tilhørende badeværelse. Endelig er her også et bryggers med egen indgang.

Udenfor får I fornøjelsen af en solrig have. Det er oplagt at nyde sommersæsonen med et glas kølig rosé på den store terrasse, der er delvist overdækket. På bagsiden af huset findes en mindre terrasse, ligesom græsplænen indbyder til leg for de mindste. Til ejendommen hører desuden en carport med et integreret skur.

I kommer til at bo i et børnevenligt kvarter, hvor der tilmed er godt naboskab. I er tæt på både naturen, Børnehaven Dannerhøj og indkøb, mens der er skole og sportshal lidt over to kilometer væk. Det kommende sygehus og Aalborg centrum findes inden for henholdsvis fem og ti minutters bilkørsel.

Kontakt os for en fremvisning.
  • Bolig 187
  • Grund 924
  • Carport 49
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2000
Visse

Visse er beliggende ca. 8 km syd for Aalborg Centrum. Fra de fleste boligområder i Visse er der flot kig over engene og til Kongshøjskoven som ligger lige op ad Visse By. Hér er der flere vandreruter og mountainbikeruter – ligesom der også er kort cykelafstand længere mod syd til Poulstrup Sø med bl.a. hundeskov. Der er egen dagligvarebutik i Visse, en god fritidsklub/ungdomsklub midt i byen og så er der cykelsti hele vejen til Aalborg Centrum. 

Sælger udtaler sig

Huset ligger i et rigtig dejligt, lukket område med masser af børn og tæt på diverse aktiviteter. Her er et godt naboskab, og så er der blot fem og ti minutters kørsel i bil til henholdsvis det nye sygehus og Aalborg centrum. Derudover er naturen, indkøb eller nærmeste skole heller ikke langt væk.

Afstande
  • Aalborg City 7,5 km
  • Indkøb 800 m
  • Skolen 2 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Lasse Poulsen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen