Unik liebhaver-villa i Indre Hasseris

Hasseris, Hasserisvej 115, 9000 Aalborg

Hasseris
Hasserisvej 115, 9000 Aalborg
·Meget sjældent udbudt liebhavervilla i Indre Hasseris
·Tegnet af den berømte arkitekt Frits Shlegel
·Indbydende stue med en brændeovn og et skønt lysindfald
·Lækkert nyt køkken-alrum med plads til madlavning og samvær
·Seks gode værelser med mange anvendelsesmuligheder
·Hele tre badeværelser, så hverdagen glider let
·Dejlig, lukket have med en skøn terrasse
·Attraktiv beliggenhed nær alle hverdagens gøremål


Søger I et sted, hvor bolig og beliggenhed går op i en højere enhed? Så skal I vende blikket mod denne absolut mageløse liebhavervilla med en suveræn beliggenhed i Indre Hasseris.

Ejendommen er tegnet af den berømte arkitekt Frits Schlegel, og den er opført i 1937 for De forenede Textilfabrikkers direktør og konsul Gorm Bremmer. Om end den udstråler en arkitektonisk æstetik, er det også en funktionel bolig, som lever op til den moderne families behov.

Tilknyttet matriklen er også en dobbeltgarage med et stik til elbil. Indenfor i huset fordeler kvadratmeterne sig over to plan, mens kælderen råder over et værksted, billardrum, vinrum, fyrrum og to disponible rum.

I bydes velkommen i en entré med plads til at hænge overtøjet i garderoberummet, før en smuk hall med brændeovn tager imod jer. Herfra udfolder boligen sig via en spændende planløsning uden spildplads.

Husets hjerte er den indbydende stue med et buet loft, egeparketgulv og adskillige vinduer, som gavmildt lader lysindfaldet strømme ind, mens pejsen bliver familiens foretrukne samlingssted i vinterhalvåret. Den tilstødende udestue har aflange vinduer, hvor I kan tyvstarte på forårssolen og forlænge sommeren langt ind i efteråret.

Det herlige køkken-alrum samler familien om madlavning og socialt samvær. Det nye Schmidt-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer - akkompagneret af matchende Corian-bordplader. Oveni er det udstyret med en kogeø, et spiseafsnit, en Quooker-vandhane og lækre hvidevarer, heriblandt AEG-ovn i ergonomisk højde, så I får optimale rammer til madlavningen.

Tilmed er der et anretter-køkken, inden middagen serveres i den smukke spisestue. Endelig er der fra køkkenet nedgang til et bryggers og udgang til en lukket solgård, ligesom stueplanet også rummer et gæstetoilet.

Førstesalen har et forældresoveværelse, der er ekstra komfortabelt med udgang til en altan samt påklædningsværelse og eget badeværelse med dobbeltbrus, marmorfliser samt et hvidt skabsmodul toppet med en Corian-bordplade og dobbeltvandhane.

De øvrige fem værelser byder på mange muligheder - hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Videre er der et gæstetoilet og to ekstra badeværelser med badekar.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, lukket have prydet med frodige buske, rosenbede og en skøn terrasse, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde middagen.

Beliggenheden er pragtfuld med Kildeparken, skole, daginstitution og indkøb inden for en radius af halvanden kilometer, mens Aalborg Zoo, Musikkens Hus og centrum er en kort cykeltur væk. Afslutningsvis er der også adgang til bus, togstation og motorvej.

Kom og oplev boligen!
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 10.500.000
 • Udbetaling 525.000
 • Netto 37.492
 • Ejerudgift 7.152
 • Varmeudgift 2.988
 • Energimærke F
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 411
 • Kælder 155
 • Grund 1.477
 • Garage 36
 • Værelser 6
 • Stuer 4
 • Etager 3
 • Opført 1937
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Sælger udtaler sig

Boligen er tegnet af den anerkendte arkitekt Frits Schlegel. Vi sætter meget pris på den smukke arkitektur, originale detaljer og husets særlige historie. Selvom vi løbende har moderniseret huset, så har det altid været med stor respekt for den oprindelige stil. Det er en meget unik villa.

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen