Totalmoderniseret udsigtslejlighed med carport + gæsteværelse

Blegdalsparken 43, ST. TV., 9000 Aalborg

Blegdalsparken 43, ST. TV., 9000 Aalborg
- Unik udsigtslejlighed på bedste placering i Blegdalsparken
- Høj stuelejlighed men med få trin op.
- Stor, sydvendt altan med markise og udsigt til grønt fællesareal.
- Totalmoderniseret i 2016/2017 i eksklusive materialer
- Gulvvarme i hele lejligheden.
- Lyst soveværelse med indbyggede skabe.
- Egen carport og kælderværelse i boligkvalitet - eget bad med spa.
- Tæt på Hasseris bymidte med alle indkøb.

Denne indflytningsklare og indbydende udsigtslejlighed ligger med en smuk panoramaudsigt ud over Hasseris og Limfjorden.

Ejendommen præsenterer sig flot med en velholdt murstensface og et grønt fællesareal omkranset af træer. Blegdalsparken er placeret på en højt, hvilket gør, at selv stuelejligheden ligger ugeneret og med en betagende udsigt.

I 2016/2017 blev boligen totalmoderniseret og er gennemsyret af stilfulde kvalitetsløsninger, såsom et mørkt, italiensk klinkegulv med gulvvarme i hele lejligheden, der giver et strømlinet udtryk. Det er også værd at nævne de gennemgående designmærker som Rotpunkt og Siemens.

Der er de bedste betingelser for at lave mad i det åbne, grebsfrie vinkelkøkken med en bred køkkenø i midten. Der er godt med bord- og skabsplads, to adskilte håndvaske og et dobbelt køleskab med ismaskine og isvandsfunktion. Spisepladsen er på flot vis integreret i køkkenøen, hvilket skaber en elegant, glidende overgang.

Køkkenafsnittet glider over i den aflange, store stue, der kan indrettes med tv-afdeling i den ene ende, mens pladsen nær den indbyggede pejs indbyder til en hyggelig læse- og samtalekrog.

Soveværelset tilgås fra køkkenet og er forsynet med et indbygget klædeskab samt med åben udgang til et bredt badeværelse. Her fortsætter den eksklusive indretning med et vægthængt toilet, to vandhaner og en afskærmet bruseniche. Med til lejligheden hører også et toilet.

Med to altaner vendt mod henholdsvis øst og vest, er der rig mulighed for at nyde solen hele dagen. På den brede, vestvendte altan er der markise for læ, og havemøblerne kan opbevares i det lille skur, der ligger for enden af altanen.

Foruden egen carport er der i kælderen to tilhørende disponible rum. Det ene er i boligstandard og er lækkert indrettet med spabad.

Skoler, pasningstilbud og indkøbsmuligheder ligger tæt på adressen. Samtidig er der kort afstand til Aalborg centrum, Aalborg Zoo og motorvejsnettet.

Book en fremvisning og kom ud og opleve denne pragtfulde lejlighed.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 5.750.000
 • Udbetaling 290.000
 • Netto 20.467
 • Ejerudgift 5.055
 • Varmeudgift 1.388
 • Energimærke E
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 164
 • Kælder 33
 • Carport 13
 • Værelser 2
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Opført 1972

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen