Nyere villa med 4 værelser - Mølholm ved Kridtgraven

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Mølholm, Betavej 11, 9000 Aalborg

Mølholm
Betavej 11, 9000 Aalborg
· Villa på blind vej i attraktivt kvarter nær Kridtgraven
· Kort afstand til skole, børnehave og et hav af butikker i byen
· Nyere villa med fire værelser og minimalt spildplads
· Flere skønne vindueskarnapper giver et fantastisk lys i huset
· Smukke, lyse og gennemgående asketrægulve
· Stilrent HTH-køkken med massive bordplader i træ
· Stort og lækkert badeværelse med badekar
· Skøn lukket have med solrige terrasser

På den blinde Betavej i attraktive Mølholm har I nu muligheden for at erhverve jer denne pragtfulde villa, hvor I får god plads til familien. Boligen breder sig over ét plan og byder på hele fire regulære værelser samt skønne opholdsrum. Samtidig kan I se frem til en god beliggenhed med nærhed til både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder.

I flytter ind i børnevenligt kvarter, tæt på Kridtgraven og med blot få hundrede meter til nærmeste busstoppested. Derudover kan I nå fjorden på blot fem minutters cykeltur, mens Aalborg Centrum kun er lidt længere væk.

Ejendommen er opført i 1989 og er løbende blevet flot vedligeholdt. Til huset hører desuden en dejlig, lukket have med to sydvestvendte terrasseområder, smukke træer og en legevenlig græsplæne, som er perfekt til sommerens aktiviteter.

Træd indenfor en mindre entré, som straks leder jer ind i den rummelige stue, hvor I mødes af et fantastisk lysfra en stor vindueskarnap. Her indretter I jer nemt med bløde møbler, så familien kan samles til aftenhygge. Fra stuen åbner dobbeltdøre ind til køkken-alrummet, hvor I finder et stilrent, U-formet køkken med interiør fra HTH.

Køkkenet blev opdateret omkring 2013 med nye bordplader i massivt træ. Fra alrummet er der åbent til spisestuen, hvor I kan nyde et flot lysindfald og en dejlig udsigt til haven. Herfra er der endvidere udgang til den dejlige terrasse.

Fra spisestuen er der desuden indgang til et fint værelse, som med fordel kan bruges til kontor. De øvrige tre værelser ligger nær køkkenet, hvor I også finder et pænt badeværelse med brus samt et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og egen indgang.

Alt i alt en gedigen familiebolig med god plads. Book en fremvisning.
  • Bolig 147
  • Grund 668
  • Carport 22
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1989 / 1998

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen