Rødhus Klit Feriecenter - Yderste klitrække

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Rødhus, Rødhus Klitvej 147, 9490 Pandrup

Rødhus
Rødhus Klitvej 147, 9490 Pandrup

· Super flot renoveret i 2014
· God indretning
· Stor dejlig terrasse
· Brændeovn og elvarme
· En af de bedste beliggenheder i 100-byen
· Beliggende direkte ud til klitterne
· Meget kort gåtur til stranden og Vesterhavet

BELIGGENHED: På den Nordjyske Vestkyst i det smukke naturområde omkring Rødhus strand finder man RØDHUS KLIT FERIECENTER - et fantastisk sted bestående af i alt 148 boliger.

Husene ligger i allerførste parket ud mod Vesterhavet - få minutters gang og stiforbindelse gennem klitterne, bringer dig direkte ned til en af Danmarks bedste strande.

BOLIG: Husene er opført af de absolut bedste materialer, og er tegnet af den anerkendte arkitekt Claus Bremer. Dette hus er flot renoveret i 2015 med bl.a. flot nyt badeværelse, nyt gæstetoilet, nye gulve osv.
Huset fremstår virkelig pænt og velholdt. Der er en skøn ugeneret solgård med stor terrasse mod syd og vest, hvor du kan nyde ferien i stille og rolige omgivelser. Dette hus har en af de bedste beliggenheder i den yderste klitrække i 100-byen.

Huset er på 73 m2 og super flot renoveret og smagfuldt indrettet med fin entré, flot nyt gæstetoilet med håndvask, dejligt køkken i lyse elementer og i åben forbindelse med spiseplads og fantastisk flot og lys opholdsstue med væghængt brændeovn samt udgang til fuldstændig ugeneret solgård, lille mellemgang, super lækkert badeværelse med bruseniche.
I huset er der endvidere 2 skønne soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med mulighed for 4 sengepladser.

Et skønt sted der skal opleves, så ring i dag og få en fremvisning

UDLEJNING: Ingen udlejning - kan overtages straks.
  • Bolig 73
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1961 / 1983
Rødhus

Rødhus er et ideelt område for naturelskere, der ønsker at holde ferie i rolige omgivelser ved strand og smuk natur, men samtidig gerne vil være tæt på de mange aktiviteter, seværdigheder og forlystelser, som Nordjylland byder på. De endeløse åbne vidder, gamle klitplantager, brede sandstrande og den fantastiske natur giver ro i sjælen og fornyet energi.​

 
Afstande
  • Blokhus by 7000 m
  • Stranden 200 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen