LÆKKER LEJLIGHED MED TO ALTANER OG KIG TIL FJORDEN

Østerbro 37A, 3. TH., 9000 Aalborg

Østerbro 37A, 3. TH., 9000 Aalborg
· Nyere lejlighed fra 2016 med eksklusive tilvalg
· Gulvvarme i hele lejligheden
· To gode altaner
· Tæt på ALT hvad byen har at byde på
· Stort walk in garderobe
· Lys og rummelig lejlighed
· Mulighed for tilkøb af p-plads i kælder
· Pulterrum medfølger, med plads til opbevaring

Lejligheden, som er beliggende på Østerbro er placeret midt blandt alt hvad byen har at byde på. Lige ved siden af har du både Meny og Rema1000, så det er nemt at handle dagens nødvendigheder.

Ikke langt herfra har du Østre anlæg, hvor du kan nyde en gåtur i rolige omgivelser eller havnen, som du også kan nyde fra lejligheden. Med en gåtur på 5 min, står du i gågaden, hvor du finder alt inden for shopping, restauranter, cafeer m.m. Er du til kultur, så har du Musikkens hus og Nordkraft tæt ved.

Når du træder ind i denne skønne lejlighed fra 2016, oplever du med det samme, at det strømmer ind med lys fra de store vinduespartier, da entréen er åben. Desuden er her masser af skabsplads til jakker og sko. Fra entréen går du direkte ind i det åbne køkken/alrum og stuen. Køkkenet er af mærket JKE Design. Her får du både eksklusive hårde hvidevarer. I køkken/alrummet kan man rigtig samle familien, her er god plads og selvom man står i køkkenet kan man sagtens konversere med sine gæster, da det er åbent og rummeligt.

Fra alrummet er den ene altan, denne er sydvendt. Her kan du nyde morgen- og middagssolen. I forlængelse af alrummet, finder vi stuen. Her er igen god plads og man kan snakke sammen, om man befinder sig i køkken, alrum eller stue, da lejligheden er så åben.
Fra stuen er der adgang til en lukket altan, her kan du kigge ned på fjorden og nyde det nye kvarter på Østre havn.

Udover al dette, rummer lejligheden et master bedroom med adgang til en stor walk in garderobe. Fra dette værelse er der adgang til den sydvendte altan. Lejligheden har et værelse mere, med udkig til fjorden. Perfekt til børne- eller gæsteværelse, samt et kontor med adgang fra entréen.

Derudover har lejligheden et rummeligt og lyst badeværelse, med gulvvarme og bruseniche. Desuden er her mulighed for tilkøb af parkeringsplads i kælderen, så bilen kan stå tørt og godt.

Kunne du tænke dig at se denne perle midt i byen, så kontakt os allerede i dag!
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 3.295.000
 • Udbetaling 165.000
 • Netto 11.667
 • Ejerudgift 3.167
 • Varmeudgift 584
 • Energimærke A2010
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 129
 • Værelser 3
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 2016
Aalborg Havnefront

Sommerens sejlskibe lægger til – eller glider stille forbi – netop hér. Aalborgs nye havnefront summer af liv og glæde. Den gamle industrihavn er nu blevet forvandlet til et mangfoldigt samlingssted for kunst, kultur og gastronomi, aktivitet, leg og læring. Gå en lang tur langs den nye havnefront - Her finder du grønne områder, du kan tage en dukkert i havnebassinet, deltage i diverse sportsaktiviteter på sportspladsen eller besøge Musikkens Hus, Nordkraft og Utzon, der danner ramme om Aalborgs nye kulturelle midtpunkt.

Afstande
 • Aalborg City 500 m
 • Indkøb 100 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Lasse Poulsen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen