BLOKHUS - SUPER LÆKKERT ARKITEKTTEGNET HUS

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Ferren Syd 56, 9492 Blokhus

Ferren Syd 56, 9492 Blokhus

· Fantastisk beliggende villa / sommerhus
· Super skønt indrettet
· Virkelig velholdt hus og skøn naturgrund
· Bygget i bedste kvalitet
· Store dejlige terrasser ved huset
· Gåafstand til Blokhus Torv og stranden
· Blokhus Plantage som nærmeste nabo
· Udlejning igennem Feriepartner

BELIGGENHED: Blokhus har igennem de seneste år gennemgået en kolossal forvandling, og fremtræder i dag som en af de skønneste badebyer på den Jyske Vestkyst - her er der et bredt udvalg af hyggelige specialforretninger, dagligvarebutikker, og ikke mindst hyggelige restauranter m.m.
Er man til gå- og løbeture, cykelture eller familiehygge i skoven, så har Blokhus lige det der skal til i den populære Gate-way. Desuden er der kun kort afstand til en flot golfbane og Fårup Sommerland.

BOLIG: Fantastisk beliggende på en skøn naturgrund for enden af blind stikvej, direkte op til Blokhus Klitplantage finder man dette skønne hus i den attraktive Ferren Syd udstykning.

Kom med indenfor i denne unikke, fantastiske og velbyggede arkitekttegnede luksusvilla, som også kan anvendes som sommerhus. Huset er opført i 2005 i de absolut bedste materialer og fremtræder super lækkert og indbydende overalt. Her er der tænkt på funktionalitet og indretning, og overalt hvor du kommer frem i huset skinner dette klart igennem.

Vel ankommet indenfor finder man en fin entré, hvorfra der ligeledes er udgang til en stor skøn solgård, et super lækkert køkken lavet i åben forbindelse med husets skønne opholdsstue, et rum der næsten tager pusten helt fra én - det skal simpelthen opleves for at få den rette stemning med. Fra stuen er der ligeledes opgang til en hyggelig hems.

I den modsatte ende af stueetagen finder man huset største badeværelse der både har spa og sauna. Det er også her man finder et af de i alt 3 soveværelser i huset.

1. salen er indrettet med yderligere to skønne soveværelser, hvoraf det ene er lavet med et flot lysindfald via to Velux vinduer, og her foruden finder man endnu et badeværelse med bruser.

Fra huset er der adgang til den tidligere nævnte solgård, men også til en stor skøn morgenterrasse mod øst.

Det hele beliggende på en af de absolut bedste grunde i udstykningen - ja man følger næsten grunden er uendelig...

Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen for yderligere information og fremvisning.
  • Bolig 140
  • Grund 877
  • Udhus 5
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 2
  • Opført 2005
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 825 m
  • Stranden 1250 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen