Ualmindelig smuk historisk ejendom

Luneborgvej 39, 9382 Tylstrup

Luneborgvej 39, 9382 Tylstrup
- Bevaringsværdig ejendom med en særlig historie.
- En let og indbydende atmosfære i alle rum.
- Smuk stue med en imponerende loftshøjde og et godt lysindfald.
- Dejligt køkken-alrum med plads til madlavning og socialt samvær.
- Veludnyttet badeværelse med plads til en smart vaskesøjle.
- Mulighed for etablering af en førstesal og udvidelse af beboelsen med 86 m2.
- Skøn have og terrasse, som indbyder til middag under åben himmel.
- Helt fantastisk smuk arkitektur

Drømmer I om en unik bolig med en hel særlig historie? Så skal I vende blikket mod denne villa i Tylstrup, der på bedste vis forener moderne komfort med autentisk charme og sjæl. Her kan I mærke historiens vingesus med den bevaringsværdige ejendom fra 1933, som er tegnet af arkitekt Hejlesen fra Vraa, hvorefter det solide håndværksarbejde er blevet udført af lokale håndværkere. Den røde murstensfacade komplementeres af et
matchende tag og takkede gavle, som vidner om, at det tidligere har været et missionshus.

Indenfor bydes I velkommen i en præsentabel entré, hvor I straks fornemmer lyset og den gode planløsning uden spildplads. Husets hjerte er den rummelige opholdsstue med et smukt gulv i valnøddetræ og en imponerende loftshøjde på over fire meter, hvilket skaber en luftig og indbydende atmosfære. Den forstærkes yderligere af de speciallavede vinduespartier, som både sikrer en pragtfuld udsigt til haven og gavmildt lader lysindfaldet strømme ind.

Det tilstødende køkken-alrum samler familien om madlavning og socialt samvær. HTH-køkkenet med hvide elementer appellerer til mange - og akkompagneret af massive træbordplader udtrykker det en tidløs elegance. Det er udstyret med lækre hvidevarer. Desuden tilføjes ekstra charme i form af Hwam-brændeovnen, som bliver det foretrukne samlingspunkt i vinterhalvåret.

Videre er der to værelser og et veludnyttet badeværelse med plads til en smart vaskesøjle. Endelig får I en uudnyttet førstesal på 86 m2, hvor værktøjskassen godt nok skal fattes, men så får I til gengæld mulighed for at indrette det lige præcis, som I ønsker det.

Udenfor venter en dejlig, lukket have og en skøn terrasse, som indbyder til kølig hvidvin under åben himmel.

I hverdagen finder I skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og bus indenfor en radius af blot 500 meter. Der er også hurtig adgang til motorvej, mens køreturen til Aalborg kan klares på 20 minutter.

Kom og oplev boligen!
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.095.000
 • Udbetaling 105.000
 • Netto 7.441
 • Ejerudgift 1.398
 • Varmeudgift 1.569
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 152
 • Grund 660
 • Værelser 3
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Opført 1933

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen